icon

Kedy urobiť tehotenský test po ovulácii?

2. feb 2025

Poradite mi?
Ovulacia potvrdena folikulometriou na sobotu 25.1.. od 30 do dnes pichanie v podbrusi.. na zaciatku aj silne bolesti bodaveho charakteru…. Stale mam take napnutie brucha jak keby mi mala uz dojst menstruaciaa, stale na wc chodim pozerat.. mam ju ale dostat az asi v sobotu..mimo toho nic nemam.. kedy test mozem urobit? Pri prvom tehu som toto nemala vobec..az po potvrdenom teste, necakane som otehotenla takze som sa si tak nesledovala

januska12323
2. feb 2025

Dva týždne od 25.1. približne.

dadka1997
2. feb 2025

Ked ti bude meškať

autor
2. feb 2025

No testnem skor ale urcite.. vraj na ten 10 dpo by mohol uz cosi ukazat.. viem ze to nevydrzim do predpokladaneho dna menstruacie

simona1998
2. feb 2025

Skôr by som skúsila 12-14 dpo, 10 nie

calathea97
2. feb 2025

Ahoj, ja mám takú skúsenosť, že už pri 10dpo mi ukázali testy dve čiarky, ale zo začiatku ma to akurát vystresovalo, lebo som nevedela, či to je čiarka alebo kanálik alebo šmuha alebo čo😅😅🤷‍♀️ Ale úplne ti rozumiem 😅 Podľa mňa skús od 10dpo do 14dpo každý deň a ak sa zadarilo uvidíš pekný progres čiarky. Držím palce 🍀🍀🍀

evka_21
2. feb 2025

Pytaš sa kedy maš testovať ale vlastne aj tak budeš testovať skôr 🤷🏼‍♀️
Tak o čo tu ide?
ovulácia potvrdená a sex bol kedy? Vieš lebo k oplodneniu mohlo dôjsť až nasledujúci deň.. to znamená že teraz si tak cca 7-8 DPO a možno až teraz tovajíčko nakráčalo do maternice a ešte cca 2dni bude trvať kým sa začne produkovať HcG.. takže osobne si myslím, že ak chceš mať istotu tak sa otestuj na konci týždňa.

autor
2. feb 2025

@evka_21 pytam sa kvoli tomu, ze nechcem testovat az pri predpokladanej menstruacii.. chcem skor a preto som to aj tak rozpisala.. ze kedy by bolo nakvhodnejsie, viem uvazit, ze 9dpo by este bolo skoro, hladanie duchov.. ale mozno ze uz ten den po, 10dpo by bol rozumnejsi..a zaroven som hladala zienky, ktore mozno takto skor testovali.. a najma kvoli tomu ze uz dlhsie mam pichanie v podbrusi.
Sex bol dva dni pred a v den ovulacie

autor
2. feb 2025

@simona1998 dakujem

@calathea97 Dakujem ti velmi pekneee, skusim veru ten den 10dpo takze to je utorok ☺️