Kedy vám test ukázal ducha?
Ahojte. Dnes som 10 dpo a testik biely. Je tam ešte šanca? Snažíme sa vyše pol roka
@beruska1108 prosím, nelov duchov, nech nie si sklamaná. Testuj sa až keď mešká menzes alebo 14 dní od nechraneneho pohlavného styku.
@nelca0510 už som si to toľko krát povedala a veru potom som vždy sklamaná aj par dni kým nepríde ms.. Aši kašlem nato a budem čakať
@beruska1108 fakt, pol roka je málo.. Aj keď sa ti to nezdá. A naozaj to nerob. Super , že robis tehu test, nakoľko sa tu rozmohli ovu, ale počkaj...
@nelca0510 noo s ovu som to skúšala lebo mi jeden ostal ale som si povedala ze ci som ozaj sprostá aby som testovala ovu testom 😂 tak to už robit nebudem je to nezmysel. No ešte počkám do konca roka a nárok by som išla zas k Dr. Už som tam. Bola koli ovulke ta vraj prebieha v poriadku jedno dieťatko už máme tak hádam sa podarí aj súrodenec
@beruska1108 ja vzdy pisem, ze nie je nic na tom zle, ze si zvedava a robis tehu test po 10dnoch,. to chapem, ale rob ho s tym, ze nebudes na zaklade vysledku robit unahlene zavery, elbo an test je naozaj este skoro. je biely, no tak je, este to vobec nic neznamena.

Snažíte sa iba pol roka. Normálny zdravý pár otehotnie zhruba za 12-18 mesiacov pravidelného nechráneného styku. Ja som duchov nelovila, ale aj pri meškajúcej ms som mala slabú čiarku