icon

Kedy vám vyšiel pozitívny test?

nika1930
5. máj 2020

Ahojte baby, tri dni mi meska ms...teplota sa mi stale drzi...robila som si aj test ale negativny 😩 jedine co mam ze ma bolia druhy den prsia a tak hlava trochu ako pred migrenou 😫 neviete mi prosim poradit, kedy zvykne tehotensky testy vyjst pozitivny?

Kedy vám vyšiel pozitívny test?
jana65l
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
5. máj 2020

Ja som mala slabulinku čiarku na 4 den meškania.. Silnela pekne už potom, teraz aktuálne 20 týždeň 🙂

nika1930
autor
5. máj 2020

@jana65l
@jaskolka

Jaaj dakujem 🙏🏻 ja som uz bola uplne smutna, lebo vazne sa citim tak inak ako pred ms, a uz sa snazime 5 mesiac a zacinam byt z toho zufala...tak ja teda pockam radcej do nedele a skusim potom... lebo vzdy som mala ms na 29-30 den, len teraz si druhymesiac meriam bazalnu a zistila, som ze som ovu mala posunutu.... baby a blba otazka, ked sme ostali tehotne mali ste aj taky biely vytok, ktroy sa trolilinku natahuje?

jana65l
Autor odpoveď zmazal
jana65l
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
5. máj 2020

@nika1930 výtok áno, to doteraz mam, ale skôr taký hustý, mliecno biely

nika1930
autor
5. máj 2020

@jana65l
@jaskolka som rada, ukludnili ste ma 😘 tak dufam, ze do nedele nedostanem 🙏🏻 Uz mi teraz len ostava cakat a snad uz nedelu bude nieco vidiet 🙏🏻 Dakujem 😊 dam vediet ako som dopadla ☺️

babatkoo
Autor odpoveď zmazal
jana65l
Autor odpoveď zmazal
tami2014
5. máj 2020

@nika1930 prvy test, 5 dni po meskani, druhe tehu den po meskano a tretie 3 dni pred ocakavanou menstruaciou. To bol clearblue test.

eriksonka1234
5. máj 2020

@nika1930 deň pred očakávanou menstr.

diaalex
6. máj 2020

@nika1930 prvý pozitívny test bol 3. deň meškania ráno, je to pepino test a ten má slabšie farbivo v sebe 🤗 a dnes už vedľa mňa leží moja bábika 🤗

nklincokova
7. máj 2020

Dobrý deň potrebujem poradiť vysadila som antikoncepciu pred mesiacom a mali sme nechránený pohl. styk s priateľom 19.4., menštruácia mi mešká 3 deň predtým som mala len špinenie, test bol negatívny.. môže to byť tehotenstvo?

nini1010
7. máj 2020

9dpo

veronika1234512345
8. máj 2020

Ja som mala poriadnu čiarku na 3 deň meškania a na 6ty už riadne koľajnice.
Ale vyzerá to tak, že som otehotnela skôr čiže ako keby mi menzes aj dlhšie meskal ako som testovala.

dagmar13
10. máj 2020

@nika1930 ahoj,toto isté som mala ja minulý mesiac a a meškali mi dokonca 12 dní aj tato istá teplota sa mi držala,bolelo ma.brucho,hlava ,všetko a nakoniec ms prišla.

nika1930
autor
10. máj 2020

@dagmar13 no u mna to tiez tak nakoniec dopadlo 😭 vcera som dostala ms...ach a tak pekne uz to vyzeralo 🙁