Kolísanie výsledkov tehotenských testov
Ahojte 🙃
Stalo sa niektorej toto s testami?
Pred týždňom som si robila prvý tehotenský test a vyšiel pozitívny. No a potom keďže som mala doma ešte testy tak som si robila každý deň a začali blednut a dokonca dva skoro nie je vidieť. Dnes som si robila poobede a zas bol silnejší ako zo včera rána 🤷 jedno bábo už máme a snažíme sa o druhé. Mám problémy s cyklom, vyše roka užívam progestanelle ale teraz vo februári som mala prvý krát užívať 10dni ( inak som užívala iba 5 ale stále mi chodila MS neskoro, viac ako 40 dní..niekedy menej tak som išla k doktorovi a dal mi to na 10 dní ). Prvý test som si robila na 30den cyklu no a takto to postupne išlo...nechápem... Zažili ste to niektorá? Na foto sú postupne ako som si robila od hora dole. K doktorovi idem vo štvrtok, skôr to aj tak nemá význam( to bude deň 42) len som zvedavá, či ste to niektorá zažili. Keby tie testy doma nemám tak sa viac netestujem a ani by som nemala stres len teraz mi to nedá pokoja 🙏🤷🙃
Ešte dodám, že tie dva čo nie je dobre vidieť sú z jednej krabičky a majú iný dátum spotreby ako ostatné, tak už aj to má napadlo či to nie je výrobou 🤣
Ten posledný by mal byť po týždni omnoho tmavší ako prvý. Zrejme niečo nebude ok
@weron08 necitala som cele... ale ked uz testujes tmavnutie ciarky... vzdy sa to robi jednym druhom testu, idealne rano a obden.. ked opomeniem ten zeleny, tak zial na tych modrych ciarka slabne, pri prosperujucom tehu by mala silniet... v kazdom pripade by som zasla na tvojom mieste k lekarovi, moze sa jednat o mimomaternicove
Toto by som nenechavala že "skôr to nemá význam" môže to byť mimomaternicové čo je dosť rizikový stav... Mne sa len jemne zosvetlila čiarka a už bolo zle.... Tak držím palce ✨

@weron08 na čo je toto prosím dobré? Hcg rastie každý druhý deň takže denne sa testovať nemá význam. Tak ak testy blednú tak pravdepodobne biochemické