Kolko po DPO vám ukázal test aspoň slabú čiarku?
Ja som 12DPO a ukazuje len ducha stale ale mam hrozne nafuknut brucho az krce.
@monci234 mne tusim takisto 12 DPO ukazalo ducha.. a uz zacinam 12tt 😅 tiez ma hrozne nafukovalo, ale spravit si test ma "donutilo" to, ze mi zrazu obyc cista voda chutila po kove a muzovi normalne. Ale to uz je individualne
@monci234 no mne na 12DPO ukázalo už pekné koľajnice
Ahojte, nechcem spamovať novou diskusiou, tak snáď nevadí, že sa priplichtim sem.
Ja som už v koncoch…prosím, poraďte mi.
Ovulaciu som mala potvrdenú ovu testom, 13 DC som mala pozitívny ovu test. Snažili sme sa. Duphaston beriem kvôli progesteronovej nedostatočnosti od 16 DC do 25 DC, včera som vysadila. (Na fotkách mám o 1 deň posunuté DC ale DPO sedi).
Od 9 DPO duchujú testy s ružovou čiarkou. Prvý test mamatest, krásna ružová čiarka.
Na všetkých testoch, čo som priložila, boli ružové čiarky, videla som ich aj ja, aj manžel 😵💫.
Nechápem len to, že Pepino a In Time by neukázali čiarku, keď dnes poobede mi ADIEL SeeNow ukázal toto???? Má zmysel veriť testom? Máme už jedno dieťa, prosím, neútočte na mňa, že sa “snažíme až máme vymleté mozgy”. Nie je to tak, len sa bojím toho, že ak prestanem užívať duphaston teraz, tak kebyže som aj tehu, kvôli progesteronovej nedostatočnosti by sme o to prišli ak vysadím. Popravde, po dnešnom Adiel teste som si 1 tabletku Duphastonu dala (tj. polovičnú dávku).
@gertys neviem 😭 som po vysadení HAK, 50 dňový cyklus ukončený agolutinom (vyvolavackou), potom 40 dňový tiež ukončený vyvolavackou, potom zistená progesteronova nedostatočnosť, predpísaný duphaston, posledná MS bola 05.03 a aplikácia píše teraz v sobotu predpokladanú MS. Po vysadení Duphastonu by mala dôjsť teoreticky do 3 dní
@reyka tak si skus urobit zajtra vecer ak to mas takto. Kazdym dnom blizsie k ms by mala silniet. Niektorym zenam ukazalo az v den ms. Niekomu az po termine. Mozno to bol iba kanalik. Skus iny trst. Spolahlivy je gs mamatest. Alebo pockaj do dna ms a uvidis. Aj ked viem ze je to tazke. Ja sama mam pred ms a cakam ci pride ci nie. No hcg by malo obden stupat a ciarka silniet. No pepino by som brala s rezervou. Dalsia vec je ze niektore testy maju menej farbiva a ukazuju ovela neskor. Aj to moze byt dovod preco ti len jedna znacka ukazala. Ak chces sledovat ci viarka silnie tak si vyber jednu znacku.
Ahojte ako ste dopadli?

Mas aj foto testu?