icon

Krátka menštruácia a duch na teste

naty_10
13. sep 2022

Dobrý deň,
ja som z týchto testov už zúfalá.
Odporúčajú sa Dr.Max,iná zase odporučí Mamatest a podobne.
Po tom ako som mala “falošne” tehotenstvo po “falošnej” čiarke na Pepino teste,som si kupila Dr.Max testy.
V deň očakávanej MS som si spravila test,lebo som nedostala.Bola tam úplne slabá čiarka,nedá sa to ani odfotit poriadne,na živo ju tam vidno.Keďže bola taká slabá vôbec som nič ďalej neriešila.Na druhý deň ráno,čo bolo piatok,som dostala MS.Lenze ja zvyknem silno krvácať,a dlho.Teraz som už v Nedeľu skoro vôbec nekrvacala,skôr hnedé špinenie ako na konci menzesu.Tak som si skúsila spraviť ešte raz test v pondelok,a zase taká slabá čiarka.Tak som už taká znechutená z tých testov.Máte niekto skúsenosti?

Krátka menštruácia a duch na testeKrátka menštruácia a duch na teste
petasovova
13. sep 2022

@naty_10 ahoj no ja tam niečo slabulinke vidím...ja som mala takto co tiež ťažko vidieť a bola som tehotna 😊 tak držím palce a skus otestovať tým istým testom tak o 3-4 dní a čiarka by mala byť silnejšia 😊

petasovova
13. sep 2022

@naty_10 alebo skus si kúpiť digi test a ten by ti mohol už ukázať kebyže si tehu 😊

monula3421
13. sep 2022

Ahojte baby,neviem či je táto skupina ešte aktuálna ale chcem sa spýtať .. som tehotná? Ja tam vidím ducha alebo si už len namyslam :( hneď na to som si robila aj digi clearblu ale ten negatívny vyšiel

petasovova
13. sep 2022

@monula3421 myslíš ten co ukazuje týždne?? Ak ti ten vyšiel neg.tak tehotna podľa mňa niesi

monula3421
13. sep 2022

@petasovova áno ,ten ...len mi to nejde do hlavy že dva testy pepino duchovia..dneska od pol 12 také ružové kvapky a digital negatívny :(

naty_10
autor
13. sep 2022

@petasovova skúsim ďakujem za radu 🙂 aj keď menštruáciu som teda mala,ale slabú a krátku 🤷‍♀️

petasovova
13. sep 2022

@monula3421 skus určite inú značku ako pepino... no keď ti digi vyšiel negatívny tak tehotna niesi

monula3421
13. sep 2022

@petasovova a nemôže sa stať že o 3/4 dní by vyšiel pozitívny pretože sme mali styk 1 septembra s vyvrcholením a pred tým vôbec nič

petasovova
13. sep 2022

@monula3421 záleží od toho kedy si mala ovulku

majki_ki
13. sep 2022

@monula3421 Pepina bezeb robia negatívnych duchov je tu o Tom xyz diskusii, popozeraj... Držím palce ďalši cyklus

christinka1
13. sep 2022

@naty_10 negatívne

jajka3
13. sep 2022

Čo hovorite na môj tiež som z toho mimo síce mám dostať až zajtra ale čosi tam vidim

christinka1
13. sep 2022

@jajka3 negatívny

naty_10
autor
13. sep 2022

@jajka3 ja tam vidím slabú čiarku

jajka3
13. sep 2022

@naty_10 ja tiež ♥️