icon

Krátka menštruácia a možné tehu

alex_zalez
6. nov 2018

S manzelom sa pokusame o babatko. Dpteraz som mala rozhádzany cyklus, 32-37 dni. Asi po roku som tp dostala bez meskania. Zvycajme to trva 6 dni. Dnes mam 4 den a uz len slabe spinenie ako v poaledny den. Tie, ktore ste mali menstruaciu ppcas tehptenstva - bola taká ako vzdy, ci ina? Momentálne si nempz urobit test, no chcem aspon vedoet, ci tam je nejaka sanca byt v "tom". Zacala som mad tym velmi casto premyslat, az mam na seba zlpst

monane
6. nov 2018

ak si mávala rozhádzaný cyklus a teraz sa ti to upravilo tak sa môže stať, že sa ti teraz zase zmení dĺžka krvácania, skôr to bude kvôli tomu ako kvôli tomu, že by si bola tehotná. ale držím palce aby sa vám zadarilo 🙂

lujziana44
6. nov 2018

Aj ja si myslím, že to s tehotenstvom žiadny súvis nemá. No ak sa chceš o tom presvedčiť, tak si sprav test

bubbinaa
6. nov 2018

Sprav si test keď budeš mať po úplne ale myslím, že tehotná nebudeš. To by si mala iné príznaky.

nikoll29
6. nov 2018

Nejak sa mi to nevidi, ze by to mohlo mat daco s pripadnym tehotenstvom. Skor to bude ten tvoj rozhadzany cyklus robit sarapatu a mozno aj nervy, Tie tiez dokazu moc