Krivá čiarka - krivé dieťa
Som so spravila test, pozerala som cez sklicko nieco divne, tak mi to nedalo a musela som rozobrat ze co to tam je za čudo. Je to pokazeny test vsak? nemam brat do uvahy?odkaz pre moralistky - nadpis je vtip.

Chapem, ze male deti rozoberaju hracky, ale ze dospela zena takto rozoberie test, to uz je mimo mojho chapania🙉
@dskjhfdlkdjhl gugugaga 👶👶
@janai1 to mi je ZREJME jasné 🙂
Chybný test
Heh niekedy sa tu fakt dobre pobavim. V zivote som takto test este nerozoberala
vy ste inak strasne dufam ze o tom viete. tuto na MK ani pytat sa, ani normalnu radu, ani pokus o vtip, vsetky ste ru dokonale, mudre a zlozili ste doktoraty rad radom
@anna_maria1 ja som mozno toez vela veci nerobila v zivote ako ty 🙂
nepríde mi pokazený skús spraviť druhý
Mna si nahodou pobavila😀
V pribalovom letáku sa spomína aj krivá čiarka? Ak nie, tak test je chybný a negatívny.
Neviem ako ty, ale ja som doktorad zlozila. 🙂 Za to, ze tvoj “vtip” nie je vtipny, nemusis urazat nas ostatne.
@bambulienka25 a fotografovať si bruško v 6. týždni, že aké je už vypuklé, nie?
@ruzasipova smutné ak je pravda čo hovoríš s týmto “titulom” by sa patrilo vedieť aspoň ako sa to píše
@mcr mozno ma dokdorad na Vysokej skole Louis Vuitton 🤫
@bambulienka25 vies ty co, ja normalne od styku (ale neurobil sa vobec) citim pohyby dietata a viem ze to bude chlapcek! 🤫
Ludia vam uz pripeka na hlavu.. posledne dni akooo 🤦🏼♀️
@bambulienka25 niektore zeny su strasne citlivky😝
Takto. Neviem aké rady chces. Keď neveríš testu, že ho musíš rozoberať, urob o dva dni nový. Nestojí to majetok. A nie, nie je to ani vtipné.
asi tak - ci test rozoberies alebo nie - nic sa nedozvies. Asi si ho rozobrala zo zvedavosti - ved ok, kukla si sa co je dnu. Tento vyzera negativny. Ak sa ti zda pokazeny, kup druhy. Ine ti tu nikto neporadi.
ok paničky, ja sa porúčam..nie je to ziadna nuda pocas prazdnin, kedze mam 32 rokov, z toho sa pokusame 3 a pol roka marne o prve dieta a OSPRAVEDLNUJEM SA ak som niekoho poburila rozobratym testom, mozno vam sa zadarilo v podnapitom stave na dedinskej diskoteke, to vsak neznamena, ze si budete robit prču a hlavne ponizovat zenu, ked je NAJVIAC zranitelna. to ako ženy - ženám by malo byť jasné, ako zle padnu niektore vysmechy, a to ze tu vypisujete komentare, ale teraz naozaj nemyslim tento moj prispevok, ale hociaka zena sa na MKh nieco spyta a okamzite utocite ako dravce. Ved ked mate tolko negativnej energie a pasivnej agresie v sebe, co si nejdete zabehat? prispevok bol viac menej vtip, ANO VIEM ze nie som tehotna a mozno ani nikdy nebudem (dufam ze tato veta dvihla niekonu naladu), a ano viem, ze test je chybny a aj to viem, ze nic nedosiahnem ked ho rozoberiem, iba to, ze lepsie vidim. to je vsetko. Niektore baby su tu tak zlate, napomocne v diskusiach kt. citam, ale niektore ste tu len preto, aby ste si mohli robit prdel z inych zien, len nikdy neviete, kto je na druhej strane "linky" a mozno vasimi blbymi komentmi mozete niekomu ublizit. Ale tak komu tu ja rozprava., tuto same dochtorky, moralistky, filozofky a bohvie este ake premudrele panie.🤓 napriek tomu, prajem krasny vikend a skuste si najst svoj vnutorny klud.🧘♀️🧘♀️🧘♀️
Ja tiež ženy nerozumiem , za čo ste sa tu do nej pustili … akože toľko primitívnych príspevkov tu je denno-denne , zlých nenávistnych komentárov a tu idete jak osy do nej . Tak rozobrala test a čo je na tom take strašne , každý druhý deň tu je podobný príspevok. Naozaj nechápem … a autorka , skus o pár dni iný test inej značky , ak niečo bude, ukáže ❤️
@bambulienka25 ale toto je fakt zaujimave 😊 mne tak tiez volala synova ucitelka este v zime, ze Ty si tehotna, ze? Nevedel to nikto, iba ja s manzelom par dni...a ze ona videla nase vianocne fotky a hned vedela...tam pri foteni som to nevedela ani ja 🤷♀️😊
@elenita
@bambulienka25 ja sa pripájam do týchto mysterióznych záhad 😄 Mne volala teta, dlho sme sa po telefóne bavili a počas toho telefonátu som bola už nejaký ten týždeň tehotná. O pár dní mi napísala správu že si odvtedy myslí že som tehotná. Ja som to v tom momente ešte netušila tak som sa smiala že má nejaké divné predstavy. No a o pár dní už bola čiarka na teste 😄 je to striga.

No tak test je hlavne negatívny 😉