icon

Krvácanie z nosa ako príznak tehotenstva

88matulka88
8. dec 2020

Ahojte dievčatá, teraz som zhruba 21 DC, poslednú menštruáciu som mala takú čudnú prvy deň silnejšiu ostatné dni(2-3) skoro nič...mala som podozrenie či náhodou nemôžem byť tehu...ale potom som to vyhodila z hlavy...no dnes ráno po zobudení mi krvacalo z nosa...a ako čítam možné príznaky tehotenstva krvácanie z nosa ... Tak už začínam nad tým rozmýšľať či je to možné? Mali ste niekto podobný scenar? Nepozorujem žiadne iné príznaky zatiaľ... Jesť som jedla vždy veľa :D možno sem tam hlava má pobolieva...čo si o tom myslíte?

simona1998
8. dec 2020

@88matulka88 myslím že na toto treba test 😅

nini1010
8. dec 2020

Bozeeee 😂🤦‍♀️

ibrunova
8. dec 2020

Noo napríklad aj ja som to mala ako jeden z prvých príznakov, ale nieže by mi tiekla z nosa krv, ale keď som smrkala, tak to bolo také ...

petamich
8. dec 2020

@88matulka88 tak to si prosim zdroj, ktory uviedol, ze krvacanie z nosa je tehotensky priznak, nedavno som to totiz celkom studovala, ale ani na jednej stranke som nic take necitala 🙂 a teda zaujimalo by ma to, podla MK totiz tehotensky priznak je pomaly aj to, ze partner ma vetry

88matulka88
autor
Autor odpoveď zmazal
mogaa
8. dec 2020

no neviem , pokiaľ by malo byť krvácanie z nosa príznakom tehotenstva tak je moje 10-ročné dieťa už niekoľký krát tehotné🙂 treba používať zdravý sedliacky rozum a neveriť každej hlúposti čo si človek prečíta

simona1998
8. dec 2020

@petamich ja osobne som čítala u jednej pani s príznaky mala krvácanie z nosa 🙂 ale to mala vraj dedične po mame

88matulka88
autor
Autor odpoveď zmazal
jankalukasova
8. dec 2020

@88matulka88 ale zvyseny objem krvi a praskanie ziliek, ci krvacajuce dasna sa deju v podstatne vyssom stadiu tehotenstva. Nie v takomto skorom. To, ze sa oplodni a uhniezdi vajicko neznamena, ze mas okamzite o liter krvi viac...

3petka
8. dec 2020

@88matulka88 tvoja téma je zbytočná. Použi rozum a test.. ten test keď už ti meška menzes aspoň 2 dni.

88matulka88
autor
Autor odpoveď zmazal
jankalukasova
8. dec 2020

@88matulka88 co z mojej odpovede sa Ta konkretne dotklo??? Ze nemas o nic viac krvi v tele par dni po oplodneni??

mima194
8. dec 2020

@88matulka88 vies co mne v prvom trimestri dost krvacali dasna..bola som aj na dentálnej v tom case kvôli tomu.. . Žiaľ v 12tt MA... Ked skončilo tehu, prestalo aj krvacanie dasien...

88matulka88
autor
Autor odpoveď zmazal
andie2810
12. mar 2021

@88matulka88 ahoj 😊 s odstupom času,,, bol to priznak?

girgola
22. mar 2021

Aj ja som čítala,že je to ďalší možný príznak trhu 😉 prikladám screenshot