icon

Krvácanie z tehotenstva?

26. nov 2020

Ahojte, viem ze to bude asi veľmi hlúpa otázka a už aj čakám ako bude niekto na to reagovať ale neviem co si mam myslieť 🤷‍♀️ s partnerom som mala momentálne len petting hneď po MS a 5 dní na to som mala priesvitný výtok s prímesou krvi tak som si myslela ze to bude ovulacia ale na ďalší deň už nič a o pár dní zas, následne na to som dostala zápal a doktorka mi predpísala antibiotika, rozhodne sa idem objednať ku gynekológovi, len mam obavy ci to mierne krvácanie nie je z tehotenstva.. Obávam sa ci sa partnerovi nedostala predejakulacna tekutina na prsty a ci mi následne nezaviedol prsty do pošvy.(viem ze je to asi hlúposť ale neviem znepokojuje ma to krvacie a keď mám ešte bolesť na pravom vaječníku, sem tam keď nad tým premýšľam tak mi je nevoľno. A nie nemam 15 ale 19, dohodla som sa s partnerom že budeme radšej to riešiť pettingom dokým už neskončím strednú, lebo naposledy sme sa toho zľakli)

sandra151
Autor odpoveď zmazal
snazilka_bio_mamka
26. nov 2020

Keby mate 15 a 19 este by som pochopila...O to smutnejsia je tvoja obava, že si tehotna. NIE bez sexu nemozes otehotniet. V predejakulačnej tektutine je malo spermií, ale otehotnenie z nej (počas normlaneho sexu samozrejme) je mizivá, nie vylucena ale mizivá a to, že sa mu preniesla predejakulacna tekutina z prstov do tvojej vaginy a ty si z toho otehotnela.....ak to tak je o 9 mesiacov budeme oslavovať noveho mesiáša. Krvacala si lebo ta bud zranil nechtom a zaroven mas zapal.

miadi
26. nov 2020

Z tehotenstva sa nekrvaca hoci niektore zeny špinia prve tyzdne teho. Najskor sa ti dostal k cervixu prstom a sposobil to krvacanie. Nevolno ti je Lebo mas paniku a uzkost lebo si ani nemala sancu otehotniet no moc sa toho bojiš.

kristina2015
26. nov 2020

Ja byt tebou porozmýšľam nad príčinou zápalu ,aby si stále nemusela užívať ant