Krvný tehotenský test
Nikto viac ?
Po 9 dňoch by si aj obyčajné testy mala riadne pozitívne. Ja som si robila 5. deň čo mi meškala ms a mala som dve silné čiarky. Asi by som sa na tvojom mieste objednala na gyn. Tam ti určite povedia viac.
Tento test by som nepovazovala za pozitivny, je dost rozpity a preto sa Vam moze zdat falosne pozitivny,obzvlast ak ostatne testy mate negativne,ved ak by tam bolo nejake hcg tak to zachyti aj pruzkovy test
@luciah187 najskôr sa tvorí hcg v krvi nie ? Keďže tam mám slabú čiarku ešte nieje test z mocu to zachytiť
Prosim Vas otestujte sa o 2dni a uvidite vysledok,pisete,ze Vam dost dni meska ms,no zaroven asi netusite kedy a ci vobec ste mali ovu, kedze si myslite,ze ste ju mohli mat posunutu. O 2dni by mal ukazat pozitivny vysledok hociaky test,za predpokladu,ze tento test bol pozitivny
Toto je skor chybny test..pri takom meskani by uz aj normalny test mal ukazat a to aj ked bola ovulka posunuta...asi by som sa objednala k dr. ci to nie je nieco ine ..lebo taky clearblue je ovela viac spolahlivy

Čosi sa tam črtá