icon

Ktorému tehotenskému testu veriť viac: Mamatest alebo Dr.Max?

5. aug 2024

Ahojte, ktorému z týchto testov by ste viac verili pri testovaní ešte pred ms? 2 dni pred ms a ráno na Sluníčku (takže mamatest) sa mi zdal jemný dušik, bol doružova, aspoň teda naživo voľným okom. Skočila som do lekárne po Dr.Max a tam ani náznak. Je možné že Max má menej farbiva? Skúšam nemať priveľké nádeje a zajtra ráno zase skúsiť Sluníčko.

natalia2007
5. aug 2024

Obidva su rovnake a vyrobene v cine, len ina znacka na obale. Mala si zrejme inak zriedeny moc.
Ale ak uz si mala na hociakom naznak ciarku, zrejme je to tam drzim palce.

katariiinkaa
5. aug 2024

Ahoj, robila som obe značky a mamatest má určite viac farbiva ako dr max 🙂

natalia2007
5. aug 2024

@katariiinkaa z rovnakeho mocu?

katariiinkaa
5. aug 2024

@natalia2007 ano, majú úplne iné množstvo farbiva

autor
5. aug 2024

@natalia2007 praveze nie…zajtra skusim slniecko a ak tam nieco bude do toho isteho namocim aj dr maxa.

autor
5. aug 2024

@natalia2007 sorry to si sa nie mna pytala uz vidim 🙂

dadka1997
5. aug 2024

Mamatest co vidim poslednu dobu robi falosnu pozitivitu, dr max sa nikdy nemylil

zuzikig
5. aug 2024

Ja som robievala obidva drmax aj mamatest z rovnakého moču a drmax bol vždy slabší, určite má menej farbiva.

autor
6. aug 2024

Tak takto mi dnes rano vysiel mamatest, dr max som ani nepouzila, podla mna by neukazal, toto mi pride slabe a ani nezosilnell odvcera 🙁 tak neviem ci z toho nieco bude…toto je fotka uz po zaschnuti

anazuz20
6. aug 2024

Čo vieš možno že zajtra bude silnejšia 🙂 skús vyskúšať

autor
6. aug 2024

@anazuz20 uz nemam mamatest/slunicko ziaden a mala som uz spinenie cez den 😒myslim ze zajtra dostanem ale ak by nie pojdem este kupit test, vdaka za povzbudenie 🙂

matusa_153
6. aug 2024

Ja som mala mamatest z večerného mocu takúto čiarku a ďalšie dni aj z ranného mocu negatívne testy ale inej značky.. takze za mna mamatest falosna pozitivita

anazuz20
6. aug 2024

Tak niekedy alebo stále toto potrebuje žena počuť 🙂