Ktorý tehotenský test zistí tehotenstvo hneď po uhniezdení?
Ktory zisti tehotnost krátko po uhniezdeni? Dakujem😙
ani jeden.. najskor 10 dni Po
@kvetinka1797 Dakujem😇
@monika_k tak som to aj myslela
Neviem akú dobu si predstavuješ krátko po uhniezdeni ale mne obyčajný najlacnejší pepino ukázal cca na 10 deň..
@janulienka_janka dnes je asi 8my tak akoze pockam 2 dni len sa potrebujem zariadiť podla toho ci som ci nie.. Dakujem tak peknu čiarku si uz mala to som prekvapena
Určite ešte počkaj aby si nebola zbytočne sklamaná.. No ten prvý test bol na 13den od styku a keďže uhniezdovanie cca 3 dni tak si myslím ze to mohlo byt nejaký 10ty deň.. Ale dakedy že sa zhnieuduje aj 5 dní takže možno už na 8 deň mi ukázal 😁😁 každopádne viem ktorý deň som otehotnela a na 13den od toho dňa už som mala pozitívny test 🙂
@janulienka_janka super, Dakujem pekne.. ja neviem presne ktorý den to bolo..tak pockam a testnem v pondelok.. si zlata 😘
Držím palce nech je tam taky výsledok aký si želáš 😘😘
Vzdy záleží na hladine HCG. Ak je vyssia ukaze skor. Ak nie ukáže oveľa neskor 🙂🤷🏼♀️
Ako skoro Ti test ukaze tehotenstvo ani tak nezavisi od samotneho testu, ale od mnozstva HCG, ktore tvoje telo pri tehotenstve produkuje. A ta skala je velmi siroka.
Je to velmi individualne, pretoze kazdemu stupa hcg inak rychlo. Cize niekomu na 10ty den uz ukaze - ak je suhra faktorov taka, ze uhniezdenie nastalo skor, hcg stupa rychlejsie. Ale druha zena moze otehotniet v rovnaky den, ale uhniezdenie trva dlhsie, aj hcg sa teda zacne vylucovat trosku neskor a nemusi stupat tak rychlo, cize na 10ty den moze mat test este negativny.
Ak to potrebujes vediet kvoli naozaj zavaznym veciam tak skoro, napr. nejake lieky, alebo ine rizikove veci, tak je najistejsie ist na krv. Ak by aj tvoj lekar nechcel, ze je to skoro, tak si vies zaplatit sukromne v labaku a budes mat istotu.
@janulienka_janka Dakujem, jedného syna mam, druhy mi zomrel.. tretiu sekciu som neplánovala ale cítim sa uplne sko ked som otehotnela predtym, predsa uz som to zažila 2x
@klejkaez
@titla dakujem pekne baby, chcem skusit test len viem ze niektore su citlivejšie niektore nie
@nafka0483 super Dakujem ti za odpoved, potrebujem to vedieť pretože mi druhy syn zomrel v 31tt pre iste problemy.. chcela by som sa tomu teraz vyhnúť, strasne sa bojim..
To mi je luto. Pri takej anamneze by nemal mat lekar problem vziat ti krv aj takto skoro a aj keby nechcel, tak chod ako samoplatca do sukromneho labaku. A bude svediet hned co treba riesit - napr. hematologiu, nasadit lieky a pod.

mamatesty maju najviac farbiva, a kazetovy mamatest este viac ako palickovy 😁 oba su citlivosti 10, mali by ukazat najskor aspon dusika