Livsane test: Aké sú vaše skúsenosti?
Livsane test. Aké máte skúsenosti? Test pridám do komentára.

Zabudla som uviesť mam 4 dní do MS.
Ja tam nič nevidím 🤷🏼♀️ je to ešte skoro testovať (až keď bude MS meškať aspoň jeden deň 😉)
A pozeras sa na "dobre miesto" na tom teste?? Lebo ja na žiadnej fotke nevidim vobec nic.
Ťažko povedať ale myslím, že skôr nie... Je ešte skoro na test a zbytočne sa budeš teraz stresovať 🤔... A keď už budeš znovu testovať radšej z ranného moču... Určite počkaj aspoň dva dni (idealne kym nebude meskať MS) a zase otestuj, nie každý deň.
Každopádne ak po tom túžiš, tak držim place 🙏🏼
@ella1234 ...lepšie mi to nešlo odfotit. Možno len kanalik...preto sa pýtam na skúsenosti s livsane testami
Ja tam vidim aj druhu slabucku… aj ja som mala taku a dnes ma skoro 3 roky 🙈drzim palce 🤞🏽🍀
Mozno to naživo ty vidíš ale tu cez fotku to skresluje neviem. Ale držím palce, skus testovat ešte za par dni 🍀
Ahoj ja mám tak isto 4 dní do ms a dnes som testovala a ukázalo mi najprv slabu čiarku a potom nič :( takže neviem ešte čakám uvidíme ..
Mala som podobne, ale tehotná som nebola….uvidis o pár dni, snáď budeš iny prípad a vyjde to 😊
Toto nemoze nikto povedat. Vidim tam cosi slabucke. Ale co to je? Uvidis zajtra/napozajtra 🙂 to uz pocka…
Podla mna si ale tymi testami skoro testujes ja som mala tazko viditelneho ducha a na fotke ho vobec nebolo vidno pri 4dni meskajucej
Samozrjeme... test po 5 minutach sa uz nepocita proste bud tam ostane po uschnuti kanalik alebo je negativny