Má test Dr. Max spoľahlivé výsledky na 10 DPO?
Ja som mala fr max a neduchoval ale robila som vždy až v deň očakávanej ms alebo keď meškala. Skôr len pri poslednom tehu a to bolo asi 4 dní pred MS. Bola tam čiarka aj keď slabšia a bola som tehotná. Robila som si len preto ze ma čakalo onkogynekologicke vyšetrenie a potrebovala som vedieť či som alebo nie som. A vedela som ze bolo uhniezdenie par dni pred tým. Spinila som asi 2 dni a to som mala aj pri predchádzajúcom tehu pri uhniezdeni
Dakujem vam, no viem, ze asi testujem dost skoro ale ked niektore baby mali aj 9 dpo uz slabu ale viditelnu ciarku, tak som v kutiku duse, ze to bude aj moj pripad 😁
Menstruaci by som mala mat az v piatok, no musim to vydrzat, nic ine mi neostava
To je pekne že niektoré mali už 9dpo pozitívny test ale vieš s určitosťou povedať, že si aj ty 10dpo? Ovuláciu si mala odsledovanú?
Nie je rozumnejšie počkať aspon do dňa predpokladanej MS a až potom robiť test 🙄
Ja som si ho robila až na 3 deň meškania dokonca pooobede a boli tam dve čiarky ako hrom a viac som netestovala stačilo mi to ako dôkaz.
@evka_21 ano, ovulaciu som mala odsledovanu. Ano, ja rozumiem, a uprimne obdivujem zeny, ktore to takto vydrzia robit, ze testuju az po vynechani ms niekolko dni.. prepokladam ze su to ale presne tie, ktorym sa podarilo otehotniet do dvoch mesiacov 🤷🏻♀️ ja to proste nevydrzim
Nič si z toho nerob. Je nás veľa takých čo nevydržalo a testovalo skôr len takých tu veľa nenapíše. Jedine v skupine snažiliek🙂

Na 10 dpo nezáleží, aký máš test. Ani o jednom sa tak skoro nedá povedať, že je spoľahlivý. Počkaj 3 dni ešte.