Má test Dr. Max spoľahlivé výsledky na 10 DPO?
Dnes som 10dpo, podla vsetkeho uplne negativny test. Mate dobru skusenost s tymto testom? Ukazal vcas? Vcera som si ho robila z poobedneho mocu, a zdal sa mi duch. Duchovali vam? Robili kanaliky? Prikladam foto dnesneho.. pripadne aky iny odporucate? Mam aj digi clearblue ale to chcem este pockat

Neduchovali mi nikdy, teda duch bol ale vždy to bolo naozaj. Tu nič nevidím..
Testuješ skoro bez ohľadu na značku.
Ja som mala fr max a neduchoval ale robila som vždy až v deň očakávanej ms alebo keď meškala. Skôr len pri poslednom tehu a to bolo asi 4 dní pred MS. Bola tam čiarka aj keď slabšia a bola som tehotná. Robila som si len preto ze ma čakalo onkogynekologicke vyšetrenie a potrebovala som vedieť či som alebo nie som. A vedela som ze bolo uhniezdenie par dni pred tým. Spinila som asi 2 dni a to som mala aj pri predchádzajúcom tehu pri uhniezdeni
Dakujem vam, no viem, ze asi testujem dost skoro ale ked niektore baby mali aj 9 dpo uz slabu ale viditelnu ciarku, tak som v kutiku duse, ze to bude aj moj pripad 😁
Menstruaci by som mala mat az v piatok, no musim to vydrzat, nic ine mi neostava
To je pekne že niektoré mali už 9dpo pozitívny test ale vieš s určitosťou povedať, že si aj ty 10dpo? Ovuláciu si mala odsledovanú?
Nie je rozumnejšie počkať aspon do dňa predpokladanej MS a až potom robiť test 🙄
Ja som si ho robila až na 3 deň meškania dokonca pooobede a boli tam dve čiarky ako hrom a viac som netestovala stačilo mi to ako dôkaz.
@evka_21 ano, ovulaciu som mala odsledovanu. Ano, ja rozumiem, a uprimne obdivujem zeny, ktore to takto vydrzia robit, ze testuju az po vynechani ms niekolko dni.. prepokladam ze su to ale presne tie, ktorym sa podarilo otehotniet do dvoch mesiacov 🤷🏻♀️ ja to proste nevydrzim
Nič si z toho nerob. Je nás veľa takých čo nevydržalo a testovalo skôr len takých tu veľa nenapíše. Jedine v skupine snažiliek🙂

Na 10 dpo nezáleží, aký máš test. Ani o jednom sa tak skoro nedá povedať, že je spoľahlivý. Počkaj 3 dni ešte.