icon

Má význam sledovať silnenie čiarky na teste?

veraaq
5. máj 2024

Jeden test je z piatka(poobede) a ďalší je z dnes(nedeľa).je to iný test lebo henten som už nemala 😅 zda sa vám že čiarka silnie? A mešká mi ms 8 dni nemala by byt čiarka už silnejšia?

Má význam sledovať silnenie čiarky na teste?Má význam sledovať silnenie čiarky na teste?
mimi3008
5. máj 2024

Podla mna silnie

guudy
5. máj 2024

@veraaq ak chces vidiet rozdiel v intenzite ciarok, musis testovat rovnakym testom. Takto to nema ziadnu vypovednu hodnotu🤷🏼‍♀️

sofia1979
5. máj 2024

@veraaq no a vieš kedy si mala ovu po 8 dňoch meškania už by mala byť riadne silná. A testuj rovnakým testov tak vieš porovnať či čiarka silnie

veraaq
autor
5. máj 2024

@sofia1979 no práveže neviem 😅mesiac pred tým mi zistili cystu tak som to mala trošku rozhádzané, a okolo 11-13 apríla mi vychádzala podľa appky,lenže testy sa mi zdali na ovulaciu slabé 😅tak som sa ma ro vykašľala alw možno som ju práve mala po tom 13tom

sofia1979
5. máj 2024

@veraaq verím že to bude ok drž sa daj vedieť

veraaq
autor
9. máj 2024

@sofia1979 vôbec netuším, doteraz som si sledovala ovu a jediný mesiac čo som sa na to vykašľala😅robila som si testy ovu iba do nejakého 11teho apríla a boli negatívne , tak asi bola posunutá, a digi mi predvčerom ukázal 2-3 tak snáď bude všetko v poriadku😅☺️

veraaq
autor
13. máj 2024

@sofia1979 tak som dnes bola u doktora a 4+5🥹😍uz len nech to ide dobrým smerom 🥰☘️

sofia1979
13. máj 2024

@veraaq tak to je super držím mi palce a nabudúce už nech krásne bije srdiečko