icon

Mala by som mať už 2 čiarky?

7. apr 2023

Pekný deň,

s partnerom sme sa začali snažiť o potomka. Ovuláciu si nesledujem testami, väčšinou mávam bolesti a hlien.
Hlien som mala okolo 26. - 27.03. ale ovulačné bolesti až 30.-31.03.
Styk sme mali 24.,29.,1. a 2.
Snahu o potomka riešim i so sestrou, keďže má 3 deti a teraz sa učí za pôrodnú asistentku.
Ubezpečovala ma, že má široké informácie ohľadom počatia, plodných dní, testov a pod. Ja som veci tohto typu nikdy neriešila, takže zo začiatku som bola rada, že mám pri sebe niekoho skúseného.
Na jej nátlak som si dnes spravila test keďže "už je čas". Test bol negat.
Vyjadrila sa, že jej to je ľúto, nabudúce sa podarí.
I keď sa nevyznám, príde mi dosť skoro na takýto unáhlený záver.
Ak ovulácia prebehla napr. 31.03. tak otehotnieť som mohla zo styku 29.03. alebo 1. 04. Nie?
To by mi test možno nemusel ukázať, mýlim sa?
Prosím opravte ma ak mám zlé informácie.

lvulik
7. apr 2023

Testy zvyčajne korektne ukazu na cca 12. den po ovulácii (ano, su svetlé výnimky, ktoré akychsi duchov vidia od 10 DPO).
Byt tebou, radšej si tieto veci nastudujem sama a neriadit sa premotivovanou sestrou. Potom ti môže pomáhať s pôrodom ale rozhodne by som ju neakceptovala ako asistentku pri počatí. Zbytočne ťa akurát vystresuje. Drzim palce.

surama
7. apr 2023

Samozrejme, ze je este skoro, ved si tyzden po styku. Pockaj ci ti vynecha 🙂

pabla99
7. apr 2023

Nechcem nikoho uraziť ani byť zlá, ale na to že máš pri sebe “skúsenú” sestru, tak by som sa jej radami neriadila..zbytočne ťa to bude stresovať. Pokiaľ by teoreticky prebehla ovulacia 31.3. Tak dnes je veeeeľmi skoro na test. Veľa ženám ukáže test slabú čiarku až 11-12 dní po ovulácii, ak vôbec..
držím palce.. aby si si svoje dve čiarky našla čo najskôr. ☘️
A ešte jedna rada.. zbytočne sa tak moc nesleduj 🙂 teda v tomto prípade nech ťa sestra moc nesleduje!!

deti95060810
7. apr 2023

väčšinou sa robí test po vynechaní menzesu...