icon

Mala som zvláštny menzes, som citlivá na pachy a páli ma záha. Som tehotná?

bambula00001
1. júl 2020

Ahojte viem že podobnych otázok je tu milión ale prosím poraďte mi . Mám 4 dni po mestruscii ktorá nebola taká akú mávam stále. Neboleli má prsia a ani chrbát len brucho . Ako som spomínala už mám po a mám strašne bolesti v chrbte v podbrušku je mi zle som citlivá na pachy a záha má Páli už vyše týždňa . Robila som si 2 testy s na obidvoch je niečo vidieť ale len keď sa človek naozaj dobre pozrie . Na gyndu sa môžem objednať až o 1-2 týždne lebo Niesu voľne termíny . Môžem byt tehotná ?po prípade to môže byt niečo iné a vážnejšie ? Ďakujem za odpovede

leyla9
1. júl 2020

@bambula00001 po MS by ti uz test mal ukázať normálne 🙈

leyla9
1. júl 2020

@bambula00001 skôr ti začínajú plodné dni to asi preto sa tak cítiš

bambula00001
autor
1. júl 2020

@leyla9 nikdy som sa takto po ms necítila ináč by som sem ani nepísala . Dokonca mi nebýva Takto zle ani pred ms

leyla9
1. júl 2020

@bambula00001 skusk odfotit tie testy

bambula00001
autor
1. júl 2020

@leyla9 a čo sa testov týka urobila som si ich dva a na obidvoch vidno čiarku ale len naozaj slabucku

leyla9
1. júl 2020
bambula00001
autor
1. júl 2020

@leyla9 bohužiaľ test neodfotim pretože som ich vyhodila. 😒 nenapadlo má že sem budem písať. Len už neviem čo mam robiť a prišla som nato že mi začne byt zle hneď ako sa najem a zjem nejaký mliečny výrobok

s_a
1. júl 2020

Ak si tehotná, tak na doktora mas cas aj tie 2 tyzdne kľudne..

bambula00001
autor
1. júl 2020

@s_a to áno len sa bojím či to nieje nahodov niečo iné nikdy mi takto po ms nebolo

s_a
1. júl 2020

Tak chod k zastupujucemu lekárovi

bambula00001
autor
1. júl 2020

@s_a bývam v novom meste s hľadám si nového lekár buď neberie Nové pacientky alebo berie až po lete lebo má teraz dovolenku . Ja som skôr potrebovala nejaké skusenosti iných žien či mizem byt tehotná alebo je to niečo iné a horšie lebo ako som spomínala nikdy som sa takto pred ani po ms necítila a keď už mi bolo klasicky zle nie Tal dlho a nie v takej intenzite

s_a
1. júl 2020

Skúsenosti iných žien ti nepomôžu.. Nikto ti nemôže povedať co ti je.. Bud si tehotná a vydržíš to k lekárovi, kym sa dostanes k tvojmu lekárovi , alebo sa bolesti budú stupňovať a treba ísť co najskôr k lekárovi.. Mna nič nebolelo v prvom trimestri.. Len občas brucho, ale nic hrozne.. Ani zaha ma doteraz nepali..

bambula00001
autor
1. júl 2020

@s_a asi som skôr hľadala nejaké ukľudnenie no nevadí

babatkoo
1. júl 2020

Ja som mala pozitivny test po MS a bolo to mimomaternicove. Operovali ma ests v den testovania. Ja na tvojom mieste idem na pohotovost.

s_a
1. júl 2020

A ked ti bude stále len horšie a všetko ta ešte viac bolieť, tak to ti pomôže, ak sa nájde niekto, kto ti tu napíše ze aj ona mala podobne problémy? Môžeš byť tehotná, ale aj tak môžeš mať komplikácie.. Ty sama len vieš, nakoľko sú tie bolesti znesitelne.. Najprv si napísala, ze tvoj lekar ma dovolenku a potom ze si v novom meste a hľadáš si lekára.. Tak ja neviem, neverím, že sa nenájde lekár, co by ta vyšetril v prípade, ak mas problémy..

bambula00001
autor
1. júl 2020

@s_a neviem či je práve toto miesto kde by sme sa mali hádať nechcela som to tu rozpisovať čo s tým lekárom je ... až potom som ti to napísala keď si napísala to že mám ísť k zastupujúcemu. Šla som si tu poradu nie po výčitky .

s_a
1. júl 2020

Ved som ti poradila, aby si sla k lekárovi, ak su bolesti veľké.. A to si odmietla.. Tak neviem co ti poradiť ine..

miky25117
1. júl 2020

@bambula00001 sprav ešte jeden test či bude silnejsi

bambula00001
autor
1. júl 2020

@s_a v poriadku ďakujem

bambula00001
autor
1. júl 2020

@miky25117 asi počkám ešte pár dni a urobím. Tehotná som ešte nebola ale predpokladám že keď je ciarka slabá tak moc ešte obsahuje malo hcg

miky25117
1. júl 2020

@bambula00001 ak by to čo popisujes boli tehotenske priznaky musí ukázat už aj test priznaky sposobuje hcg hormon tak ak je to tehotenstvo test už musí byt jasný

zzzan
21. júl 2020

@bambula00001 ja mám to iste 😏