Mali ste podobný test?
Ahojte dnes som 4dpt (som veľmi nedockava) a robila som si mamatest (včera z tej istej krabičky úplne negatívny) a woman Secret a sú tam duchovia. Vidíte to?

Na tom vrchnom sa mi niečo zdá, ale chcelo by to lepšiu fotku.
4 dní po ovulacii (za predpokladu že vieš kedy bola ) ti žiaden test ešte neukáže pozitivitu keďže oplodnene vajíčko ešte nie je uhniezdene.
Počkaj aspoň do 10dpo
4 dní po ovulacii (za predpokladu že vieš kedy bola ) ti žiaden test ešte neukáže pozitivitu keďže oplodnene vajíčko ešte nie je uhniezdene.
Počkaj aspoň do 10dpo
@sense písala že je 4dpt, čiže mala vložené niekoľko dňové vajíčko, to ako keby bola viac než 4dpo sa mi zdá ak sa nemýlim
Áno som 4 dní po transfere 5 dnovej blasty🙂 idem to skúsiť lepšie odfotiť
Na 4dpt je to pekná čiarka 🙂
Na 4dpt je to pekná čiarka 🙂
@babushkaem myslíte že môžu fungovať tieto woman Secret testy?
@babushkaem myslíte že môžu fungovať tieto woman Secret testy?
@monula3421 duchovat*
@monula3421 ja ju vidim🙏🏻 drzim palce
@tehotenska_masaz ďakujem 🍀🍀🍀 no hádam to už výjde 🍀🍀🍀🍀
Áno som 4 dní po transfere 5 dnovej blasty🙂 idem to skúsiť lepšie odfotiť
@monula3421 Tal to vyzerá na ducha, ale počkaj zo dva dni a skús znova mala by byt silnejšia...držím palce
@monula3421 duchovat*
@monula3421 za mňa sú woman secret najlepšie testy.
Ďakujem dievčatá 🥰 ozvem sa zajtra
Ahojte rada by som sa pridala som 9DPO a mam takýto test v limite neviem či sa tešiť či nie
@anonym_f47419 není to pepino? Skús aj ráno urobiť
Tak dievčatá 5dpt ❤️
@monula3421 nadhera nech to pokracuje v poriadku❤️
Po 3...umelých...neupesne ...mimuly rok sa podarilo prirodzene ...zial vývojová vada srdiečka....Žeby sa po cca roku stal zazrak...dnes meškanie cca 4 deň a test robený dnes okolo 8:00
@bubo85 Prvý včera....a druhy dnes ráno....ja len verim ze vsetko bude v pohode 😇🥰stale tomu neverim

Oba testy sú negatívne. Skús o pár dní neskôr.