icon

Mali ste takúto čiarku na teste?

barbara285
5. apr 2018

Ahojte babulky s partnerom sa snazime skoro dva roky o babatko.Uz vela krat mi pred menstruaciou vysli falosne slabulilinke ciarky ktore som videla povacsine len ja 😂 ale dnes ked som si urobila test tak ta druha ciarka je celkom viditelna.Mala ste uz niektora takuto ciarku a boli ste tehotne?

tiggi
5. apr 2018

Áno,gratulujem ❤️Ja pred tyzdnom tiez tak 😄

barbara285
autor
5. apr 2018

@tiggi Vau to naozaj myslis ze by to konecne vyslo? Na zivo je dokonca silnejsia...Jeej gratulujem a ak sa smiem spytat po akej dlhej dobe si si urobila dalsi test? Myslis ze ked si urobim rano bude o nieco silnejsi?

nahbia
5. apr 2018

@barbara285 ahoj, HCG hormón sa zvyšuje približne každý druhý deň , takze stačí ak si spravíš v sobotu . A gratulujem , ja som mala tiež takýto a som v 9tt 🙂

dasaa
5. apr 2018

Gratulujem si tehotná

barbara285
autor
5. apr 2018

Velmi ste ma potesili kocky a dakujem za pozitivne spravy a rady dufam ze mate pravdu a konecne sa aj na nas usmialo stastie aj ked akurat ked sme to najmenej cakali mesiac pred svadbou😂

anielicek009
5. apr 2018

Ano ano aj ja som mala takyto na zaciatok 🙂 tak gratulujem 🙂

tiggi
5. apr 2018

@barbara285 mne meškalo 3dni,ale pocitovo to bola istota,že to nieje len tak 😄vyskúšala som test čo mi ostal z dávnejšieho neúspechu a prv iba jedna čiarka a po pár sekundách druhá 😄potom už len Dr potvrdila 🙂

wannda9184
5. apr 2018

@barbara285 blahoželám 🍼🍼ja som mala taky isty a to mi este ani MS nemeskala o 2 dni uz bola ovela silnejsia a teraz som 32tt...takze este raz gratulujem 😊

pininka
6. apr 2018

@barbara285 dietatko su vzdy vie vybrat cas, moja kamoska sa snazili 10 rokov,uz si mysleli,ze nic z toho nebude a ked sa zobrali hned dalsi mesiac bola tehu.

lolilata
6. apr 2018

no neviem moc sa mi to nezdá ale tak všetko je možné 🙂

matkaleskova
6. apr 2018

No podľa mňa by to mohol byť duch, vidím aj slabú druhú čiarku. Sprav si o pár dní ďalší, čiarka by mala byť silnejšia 🙂

wiw8
6. apr 2018

Vyzera to tak, ze to konecne vyslo, no pockala by som este nejaky ten den a spravila si test este raz

tropkica
6. apr 2018

gratulujem z celeho srdiecka a uprimne! musi to byt riadna radost, ked po dvoch rokoch sa vam konecne podarilo!

ivkajurko123
6. apr 2018

2 červené čiarky ste tehotná :D

katinka4
6. apr 2018

Toto nieje duch toto su // ,blahozelam .my sme na taketo cakali 4 roky a ked sa konecne ukazali ,obaja sme si poplakali.Teraz ma nas poklad 16 mesiacov.

eliska1986
6. apr 2018

Podla mna si tehotna duch to nebude.Vyskusaj od va dni ako radia baby🙂drzim palce🙂Mne to meska uz 4dni.

somavi
6. apr 2018

Blahoželám , jasne tehotenstvo 😃👍

barbara285
autor
7. apr 2018

Babulky tak konecne to vyslo.Dakujem Vam za krasne reakcie😍😊

ajko
7. apr 2018

@barbara285 Veľká Gratulácia 🙂 Prajem krásne a pohodové tehotenstvo 🙂 Nech to v plnom zdraví dotiahnete do úspešného konca 🙂

ivkajurko123
Autor odpoveď zmazal
ivkajurko123
8. apr 2018

@barbara285 Tak Gratulujeme k tej Svadbe aj k Tomu že ste Tehotná. Prajeme Vám nech všetko dobre dopadne a nech porodíte malé krásne zdravé bábätko 😃 A nech budete šťastný v manželstve 😃

zuzanka777
Autor odpoveď zmazal
simbatko
22. mar 2019

Ahojte mam takýto test..Druhá ciarka pri kraji..Či to pozitívny test?

katinka4
22. mar 2019

@simbatko čiarku je sice vedieť ,ale o 2 dni skús opakovať test ráno.Z tohto sa nedá určiť či je pozitivny.Držím palce 🙂

dasaa
22. mar 2019

@simbatko skus o 2 alebo 3 dní. Ta druha čiarka je taka divná. Držím palce aby boli //