icon

Mám 17. deň cyklu a robila som si test

ani_ina
17. máj 2021

Ahojte, čo si myslíte o tomto teste prosím ? Mne tento nikdy v živote neukázal ani náznak čiarky a teraz toto. Mali ste to niektorá takto a čo ja viem.. neboli ste tehotné ? Som 17DC, absolútne netuším, kedy som mala ovuláciu. Test robený teraz večer.

Mám 17. deň cyklu a robila som si test
patus_2
17. máj 2021

@ani_ina teoreticky môžeš mať ovulaciu aj veľmi skoro, napr. 8 deň cyklu, to už by si bola 9 deň po oplodnení a mohol test zachytiť ducha, ale môže to byť aj chybný test. Vyckaj 2 dní a testuj z.ranneho moču (rovnakým testom) a uvidíš, či čiarka silneje alebo nie 🙂

sunshine_18
17. máj 2021

@ani_ina myslím ze môžem gratulovať 😌

simona1998
17. máj 2021

@ani_ina ja osobne by som skúsila z ranného mocu 💗😇

es321
17. máj 2021

To je pepino test? Ja som mala uplne rovnaky a gs mama test robeny neskor v ten den bol uz jasny

ani_ina
autor
Autor odpoveď zmazal
ani_ina
autor
Autor odpoveď zmazal
miska992
17. máj 2021

@ani_ina gratulujem. Ovu mohla byt aj na 7.-8.DC.

patus_2
17. máj 2021

@ani_ina tak to bude pravdepodobne skorá ovulácia. Niektoré ženy mávajú ovulaciu už posledné dni menštruácie. Držím prsty, aby Vám to vyšlo 😊

es321
17. máj 2021

@ani_ina tak pepino ma podla mna menej farbiva a je to jasne😊 mne potom na druhy den uz aj digital vysiel

lenka0808
17. máj 2021

Pepino test mi nikdy nechyboval, presne má menej farbiva, takže preto podľa mňa je slabší a ešte keď je z večerného moču, skús ráno a uvidíš,že bude silnejší, držím palce 👍

dominik29
17. máj 2021

@ani_ina gratulujem 😇aj mne to takto začalo👏