icon

Mám 2 dni pred menzesom a občas ma zabolí podbruško

8. máj 2022

Ahojte, mám 2 dni pred ms a sem tam a zabolí pod bruškom test mám pozitívny už cca 9 dni, v stredu som bola u gynekológa ale nevidel tam ešte nič, iba slizníca zväčšená a že gravidita prebehla z pravej strany,(ak nepríde ms tak mám prísť o dva týždne ) predpísal mi kyselinu listinu ,a chcela by som sa opýtať či ste to niektorá mala tiež takto a babo sa udržalo alebo nastal biochemický potrat , posledný test je zo včera a tie predtým od začiatku a 1-2 je z utorka … ďakujem za odpoved 🙂

mariska1989
8. máj 2022

Gravidita je tehotenstvo takže to prebehnúť nemohlo skôr ovulácia . A to načo si tak skoro bežala ? Akože čudujem sa že ťa vyšetril vôbec ak vedel teda že máš tehu test pozitívny poprípade povieš že ms bola vtedy tak by ťa ani nemal čo vyšetriť ..je normálne že nič nevidel keď dnes ti mešká 2 dní 🙈 všetko má svoj čas takže vydržať 2 týždne a potom až niekedy po ísť k dr ... Pokiaľ test neslabne malo by byť ok

matullienka
8. máj 2022

Test ti tmavne tak je to ok zatiaľ nemal veľmi čo vidieť, inak ak si nemala predtým nejaké spontánne potraty a zvýšené riziko potratu tak si išla zbytočne veľmi skoro.

autor
8. máj 2022

@matullienka ja som mu volala a povedala že mi ten test vyšiel a on mi povedal že mám prísť že mi urobí aj prehladku tým že robím v zahraničí tak som tam nebola od minule roka a odrazu to aj pozrel

matullienka
8. máj 2022

Hlavne kľud nemal čo vidieť ešte tak držím palce krv ti náhodou nebral?

autor
8. máj 2022

@matullienka nie, len predpísal tu kyselinu listovú a vigantol