Mám cystu, alebo som tehotná?
Ma niekto skusenosti s meskanim menzesu tyzden aj 3dni a test vysiel pozitivni moze to byt cista alebo tehotenstvo mame dve krasne zdrve deticky uver na krku nechcela by som mat tretie aj ked to je pekne mat dalsie dietatko ale dnesna doba to nedovoli prosim poradte moze to byt tehotenstvo alebo ta cista pocula som ze aj ked je cista tak ukaze test pozitivn dakujem za odpoved emoticon alebo je to aj to ze som schudla vyse 10KG dakujem
@matta1 hmmm,doba je zlá...súhlasím s tebou,tiež máme úver na krku,ale taktiež aj 33 rokov...už vyše roka sa snažíme o miminko a zatial sa nám nezadarilo..boooože,ako velmi by som chcela s tebou meniť ☹
@matta1 a ako to nakoniec dopadlo? bola to cysta alebo tehotenstvo? mne dnes dr. povedal ze mam cystu 3cm na lavom vajecniku, ale mne je uz tyzden po kave zle,tak rozmyslam ci by to nemohlo byt aj tehotenstvo. Len som iba 5 dni od oplodnenia,tak neviem, nehovorila som mu nic zatial.....
@eevveelliinn tehotenstvo mame Matuska :D tak drzim palceky nech to je to tehotenstvo radsej :D daj potom vediet :D

@matta1 asi ta nepotesim ale vo väcsine pripadov to byva tehotenstvo... cysta je pravdepodobnost mensia... ale ja nechapem, ak nechcem dieta, tak sa chranim.. 😕