icon

Mám ešte dúfať?

it20
2. mar 2023

Ahojte.Chcela by som radu.V sobotu som bola na embryoyransfer(predĺžená kultivácia)na kontrolu mam ísť v utorok.Nedockava som klasika.Včera som si robila test a mala som ducha úplne slabuckeho.Dnes som skúsila až dva krát a tam už nič :( Mam ešte dúfať??😞🤔🙏

nelca0510
2. mar 2023

@it20 nedávali ti nejaké lieky, ktoré obsahovali HCG a ukázal sa ti preto pozitívny test? Je štvrtok,kontrolu v utorok máš určite z nejakého dôvodu. Takže čakaj.

nique
2. mar 2023

Ja som pri IVF mala tiez predlzenu kultivaciu a test som robila az na 10den po vklade. Tak mi kazali a toho som sa drzala. Na 10ty den bol uz pozitivny. Drzim palce.

it20
autor
2. mar 2023

@nelca0510 Ano mam progesteron každých osem hodín.Som v klude ako kázali,ale zvedavosť je silnejšia ako ja🙄aj verím aj sa bojím.

martinaju
2. mar 2023

@it20 ovitrelle si nepichala? Este je skoro na test a vcera to mohlo byt ovitrelle ak si mala. 7-10den skus.

it20
autor
2. mar 2023

@martinaju picham od soboty každé ráno cetrotide na riedenie krvi.ovitrelle som tuším nepichala.Mala som toto dosť,už ani nepamätám.🤔

nelca0510
2. mar 2023

Tak si spomen čo si mala a prečítaj si letáčiky k tomu. Všetko má svoj čas, oni vedia,prečo ťa vtedy objednali na kontrolu.

rurutiax
2. mar 2023

Jemine nepanikár veď si len 5dpt, to je ešte skoro na pozitívny test. Rozhodujúci je až 10. deň. A to že si mala včera ducha je dobré znamenie, najlepšie je testovať sa obdeň aby si videla rozdiel.

it20
autor
2. mar 2023

@rurutiax ďakujem.Už netestujem,radšej budem čakať na kontrolu.Zbytočne sa potom stresujem 😏

martinaju
2. mar 2023

@it20 cetrotide urcite nepochas asi clexan. A pravdepodobne si mala ovitrelle kedze neberies estrofem

it20
autor
2. mar 2023

@martinaju pravdu máš.Pomýlila som sa.Clexane picham.A ovitrelle hej mala som jednu pred vkladom

martinaju
2. mar 2023

@it20 no tak vcera bola ciarka z ovitrelle. Dnes uz ovitrelle nie je a na to aby ti ukazalo tehotenstvo je skoro. Tak pockaj este apson 2 dni

it20
autor
2. mar 2023

@martinaju Ok,budem len čakať.Nič iné mi ani nezostáva 😁Dúfam,že to dobre dopadne 🙏