icon

Mám ešte šancu?

nikuskaa92
5. sep 2022

Ahojte🙂 mam uz jedno dietatko ktora by velmi chcela sestricku al braceka🙂 poslednu ms som mala 8-13.8, nechraneny styk som mala 17.8,27.8 podla appky pred a po ovulke ,mam nastaveny cyklus v appke podla priemeru posl cyklov tj 29dni, dnes ma 28 den cyklu ale nedalo mi kedze sa citim dost cudne (mozno si namyslam) spravila som si teraz test no negativny.. testnem o dva dni ak nepride MS 😒

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
nikuskaa92
autor
5. sep 2022

@fairyprincess ze decko 😿😿😿 ano velmi tuzim po dietatku 👊

nikuskaa92
autor
5. sep 2022

@fairyprincess ako vidim mas 20 rokov, tak sa teda nemam co divit k tomu komentaru 😊

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
nikuskaa92
autor
5. sep 2022

@fairyprincess 🙂 pekny vecer prajem

stellarstar
5. sep 2022

@nikuskaa92 veď nič zlé nepovedala 🙄 to decko musíš chcieť ty nie tvoje decko

deti95060810
5. sep 2022

@nikuskaa92 nebuď urážlivá - však nič zlé ti nenapísala...

snazilka_bio_mamka
5. sep 2022

nexhapem ludi ktori sa urazaju na slovo decko. ved je to normalne slovo. co mam kazde decko bolat dieťaťulienko aleko ako?

janai1
5. sep 2022

@nikuskaa92 tak keď tu chceš urážať za vek, tak v tvojom veku by si nemala klásť takéto nezmyselné otázky 😉 vešteckú guľu tu nemáme nikto

petricka22
5. sep 2022

@nikuskaa92 a potom si clovek povie, ze na co sem vobec pisal. Z obycajnej otazky sa stane prestrelka 🙄
Ak chcete dieta, mali by ste byt v plodeni aktivnejsi. Ale poznam pary, kde stacilo raz za mesiac a aj tak vyslo 🙂
Tak drzim palce…

michaela9430
5. sep 2022

@nikuskaa92 ak chceš dieťa tak sa neriad nejakou aplikáciou,to co je za blbosť ako môže telefón vedieť kedy je ovu?meraj BT alebo uvu testy alebo sono

nikuskaa92
autor
6. sep 2022

@petricka22 dakujem 🙂

jzuzka
6. sep 2022

Ahojte dievcata, chcem sa spytat 28.8. Az 30.8. Som mala menzes a dnes 7 dni po menzese mi ukazal tehu test slabsiu druhu ciarku, prikladamfoto poradte co myslite v kolkom tyzdni som cca ak som...tehotna....?...

jzuzka
6. sep 2022
stellarstar
6. sep 2022

@jzuzka toto je negatívny test, neviem kde vidíš druhu čiarku 🤔

jzuzka
6. sep 2022

@stellarstar no fyzicky vidim druhu ale veru na tej fotke nie,,, neukazalo to este tak skusim o par dni testnut