Mám ešte šancu?
Ahojte🙂 mam uz jedno dietatko ktora by velmi chcela sestricku al braceka🙂 poslednu ms som mala 8-13.8, nechraneny styk som mala 17.8,27.8 podla appky pred a po ovulke ,mam nastaveny cyklus v appke podla priemeru posl cyklov tj 29dni, dnes ma 28 den cyklu ale nedalo mi kedze sa citim dost cudne (mozno si namyslam) spravila som si teraz test no negativny.. testnem o dva dni ak nepride MS 😒
@fairyprincess ze decko 😿😿😿 ano velmi tuzim po dietatku 👊
@fairyprincess ako vidim mas 20 rokov, tak sa teda nemam co divit k tomu komentaru 😊
@fairyprincess 🙂 pekny vecer prajem
@nikuskaa92 veď nič zlé nepovedala 🙄 to decko musíš chcieť ty nie tvoje decko
@nikuskaa92 nebuď urážlivá - však nič zlé ti nenapísala...
nexhapem ludi ktori sa urazaju na slovo decko. ved je to normalne slovo. co mam kazde decko bolat dieťaťulienko aleko ako?
@nikuskaa92 tak keď tu chceš urážať za vek, tak v tvojom veku by si nemala klásť takéto nezmyselné otázky 😉 vešteckú guľu tu nemáme nikto
@nikuskaa92 a potom si clovek povie, ze na co sem vobec pisal. Z obycajnej otazky sa stane prestrelka 🙄
Ak chcete dieta, mali by ste byt v plodeni aktivnejsi. Ale poznam pary, kde stacilo raz za mesiac a aj tak vyslo 🙂
Tak drzim palce…
@nikuskaa92 ak chceš dieťa tak sa neriad nejakou aplikáciou,to co je za blbosť ako môže telefón vedieť kedy je ovu?meraj BT alebo uvu testy alebo sono
@petricka22 dakujem 🙂
Ahojte dievcata, chcem sa spytat 28.8. Az 30.8. Som mala menzes a dnes 7 dni po menzese mi ukazal tehu test slabsiu druhu ciarku, prikladamfoto poradte co myslite v kolkom tyzdni som cca ak som...tehotna....?...
@jzuzka toto je negatívny test, neviem kde vidíš druhu čiarku 🤔
@stellarstar no fyzicky vidim druhu ale veru na tej fotke nie,,, neukazalo to este tak skusim o par dni testnut