Mám pozitívny alebo negatívny test?
Ahojte čo myslite?…je to na dobrej ceste alebo ako?…ďakujem menzes mešká 2 dni
Je rozmoceny a negativny
@anonym_814d44 tak ty si dobrá🤣
@lenka272m naco sa potom pytas ked pri odpovedi ktoru nechces pocut si hned protivna? 😃 snad navod si vie precitat kazdy clovek ktory ukoncil prvy stupen zakladnej skoly.
Treba počkať, kým je pozadie testu úplne biele, lebo mne počas toho čakania ukazuje takmer vždy slabé čiaky ale keď sa skoncentruje tak tam nič nie je. Alebo ak je takýto aj po zaschnutí tak je to tak, ako píše @ anonym_814d44 a test je rozmočený a preto preventívne braný ako negatívny. Každopádne o mamatestoch píšu že ukazovali čiarky ak keď tehotné baby neboli, tak by som sa na ne moc nespoliehala. Určite tam čiarku vidím, len či si zaručene tehotná si nie som istá.
Treba počkať, kým je pozadie testu úplne biele, lebo mne počas toho čakania ukazuje takmer vždy slabé čiaky ale keď sa skoncentruje tak tam nič nie je. Alebo ak je takýto aj po zaschnutí tak je to tak, ako píše @ anonym_814d44 a test je rozmočený a preto preventívne braný ako negatívny. Každopádne o mamatestoch píšu že ukazovali čiarky ak keď tehotné baby neboli, tak by som sa na ne moc nespoliehala. Určite tam čiarku vidím, len či si zaručene tehotná si nie som istá.
@anonym_08d91c platný výsledok je po 5 minútach toto tak bolo a po hodinách keď vyschne úplne čiarky sa automaticky strácajú a blednú tak ako mám odložený aj pri prvom dieťati a tiež nie je tak ako bol čerstvý …včera bola čiarka bledsia dnes tmavšia
@anonym_08d91c platný výsledok je po 5 minútach toto tak bolo a po hodinách keď vyschne úplne čiarky sa automaticky strácajú a blednú tak ako mám odložený aj pri prvom dieťati a tiež nie je tak ako bol čerstvý …včera bola čiarka bledsia dnes tmavšia
@lenka272m kto píše o hodinách? Do 5 minút sa mi test vždy skoncentruje, ak sa ti neskoncentruje do 5 minut a zostane dlho takýto tak je to neplatny test.
@anonym_08d91c toto bude asi pani doktorka keďže inde píšu inak🙈
@lenka272m kde? Nikdy som sa nestretla s iným vysvetlením. Test sa má odčítať do 5 minút a ak je rozpitý tak sa považuje za neplatný. Ako veď pomáhať ti tu nemusíme, nijak ťa neurážam, píšem ti čo viem. Už ti radšej nič nepisem, keď si neprijema
Spravila by som si este jeden 🙂 ale ja tam tu druhu ciarku vidim aj ked je to trosku rozpite

Vidím peknú čiarku 🥰