icon

Mám príznaky tehotenstva, ale test je negatívny

mandarinka759
4. mar 2024

ahojte baby ....dlhší čas mam príznaky tehotenstva ale test negatívny .....pred chvílou som si urobila test a neviem či tam je dajaky maly duch alebo sa mi to len zda ??? som stoho uplné mimo

Mám príznaky tehotenstva, ale test je negatívnyMám príznaky tehotenstva, ale test je negatívnyMám príznaky tehotenstva, ale test je negatívnyMám príznaky tehotenstva, ale test je negatívny
3petka
4. mar 2024

@mandarinka759 ja tam nič nevidím prepáč. Aké príznaky podľa teba máš? A už ti mešká?

veronikaszabova
4. mar 2024

@mandarinka759 testy su neg.
Ak by si mala priznaky, test by si mala poz, - priznaky su zo zvysujuceho HCG. Kolko ti meska?

kosican1
Odpoveď bola odstránená
domka222
4. mar 2024

A kde je akože ten malý duch?

michaela329
4. mar 2024

Možeš mať cystu, môžeš byť prechladnuta, môžeš mať zapal. Ten test je negatívny. Ak Ti mešká ms a test negatívny, choď k Dr. aby vylúčil iné veci.

dadka1997
4. mar 2024

Mňa by skôr zaujimali tie priznaky. Priznaky tehotenstva je vynechanie menstruacie, a az neskor sa pridružuje ostatné, včetne nevolností

mandarinka759
autor
4. mar 2024

@dadka1997 menštruacia mi meška už pomaly 2 tyzdne

3petka
4. mar 2024

@mandarinka759 tak to by si mala už kolajnice. Smer dr.

veselo_neveselo
4. mar 2024

Po 2 tyzdnoch uz by si mala ist k dr, nech ta pozrie; a uz duplkm ked mas test negativny.

dadka1997
4. mar 2024

@mandarinka759 aa bola si u gynekologicky? Ak by si bola tehotná, už by si mala davno kolajnice