icon

Mám robiť ďalší tehotenský test?

30. júl 2025

Viem že to znie zúfalo ale menštruáciu som dostala v sobotu slabú skoro bezbolestnú čo sa moc u mna nestáva dnes už skončila spravila som si test negativni robený teraz. Mám si spraviť este test? Je tam šanca? Beriem lieky preto ta panika. Už by sa ukázali // čiarky?

nika_val
31. júl 2025

@anonym_autor mala si menštruaciu, po nej negativny test takže ďalší test je úplne zbytočný

nevenka
31. júl 2025

Skusala som x krat po slabej menstruacii test a nikdy to tehotenstvo nebolo. Je to skor vynimka, ze zeny maju MS a potom vyjde aj tak pozitivny test. Tehotna nie si podla mna.

autor
31. júl 2025
@nevenka

Skusala som x krat po slabej menstruacii test a nikdy to tehotenstvo nebolo. Je to skor vynimka, ze zeny maju MS a potom vyjde aj tak pozitivny test. Tehotna nie si podla mna.

@nika_val
@nevenka
Stretávam sa veľa kamarátok krvácali aj počas tehotenstva a zistili to až v 2 3 mesiaci tak preto sa pútam. Kedy test ukáže \\

nika_val
31. júl 2025
@anonym_autor

@nika_val
@nevenka
Stretávam sa veľa kamarátok krvácali aj počas tehotenstva a zistili to až v 2 3 mesiaci tak preto sa pútam. Kedy test ukáže \\

@anonym_autor test ti ukáže 2 čiarky keď začne stúpať hodnota hgc hormónu. Hcg hormon sa začne tvoriť hneď po uhniezdení vajíčka v maternici čo je cca 10-14 dní od styku počas ovulácie.
Takže v čase očakávanej menštruácie by už mala byť hodnota hcg hormónu dosť vysoká na to aby ju tehotenský test zachytil.
Keď tebe neukázal test druhú čiarku ani po menštruácii (čo už je dosť veľa dní od ovulácie) tak pravdepodobnosť tehotenstva je naozaj velmi velmi blízka 0 až úplne 0.

krasneleto
2. aug 2025

@anonym_autor menstruacia bola, test negativny... pravdepodobnost tehotenstva je 0

autor
2. aug 2025
@krasneleto

@anonym_autor menstruacia bola, test negativny... pravdepodobnost tehotenstva je 0

@nika_val
@krasneleto
Aj keby bolo posunutá ovulácia? Keď to bolo mala menstruacia?