Mám si dať Escapelle?
Zdravicko zienky, vcera dopadom alkoholu sa nam podarila taka vec, ze sme mali sex, partner vyvrcholil ale asi v tom opitom stave, sme to proste nejak neriesili, sa iba poutieral namiesto umytia a vymocenia sa a isli sme na to znova... ochranu sme nemali a ejakulat siel mimo samozrejme, ale viem, ze ked sa parnter nevymoci a neumyje, tak mozu ostat zostatkove spermie... jedine, co ma trocha upokojuje je to, ze nemam uz plodne dni par dni... tak neviem, ci mam skocit po escapelle, nikdy som ju nemala a nejak ani nemam chut na nu si ju davat, nakolko ked mi pride menstruacia, tak zacinam brat uz normalnu HAK.
Poradte mi, prosim, co mam robit... normalne odpovede vas poprosim, viem, ze sme to prepiskli... dakujem pekne
ak si zmierena s tym, ze by si mohla otehotniet a mat dieta, tak na tabletku sa vykasli. Nech ponesie zodpovednost aj partner....Ak vsak tehotenstvo nechces, tabletku si daj co najrychlejsie, pretoze aj minimalna sanca je sanca.....A pre buducnost ak sa nevies vyhnut alkoholu, tak ti odporucam antikoncepciu lebo evidentne spoliehat sa na kondom sa nespoliehate....
@kriketa my takto fungujeme 5 rokov, deti nemáme

Ty musíš vedieť, či by si prijala tehotenstvo, nie my.... Šanca je tam mala, nie však nulová.