Mám to brať ako pozitívny výsledok?
Ja to tam kupodivu krásne vidím, držím palce. Otestuj ráno zajtra a pozajtra a porovnaj 🙂
Ano je tam používala som tieto testy toto mi nikdy neukázal kedcsom nebola 🙏❤️
Ja som tiež používala tieto testy. A presne takýto test, ako si odfotila mi teraz odfukuje v postieľke 🍀
Tieto testy sú spoľahlivé... Moja čiarka bola rovnaká a už spí v postielke 🙂 gratulujem 🤩
Ako ste ma potešili❤️ Zajtra zavolám doktorke, kedy mám prísť. Ale myslím, že sa netreba ponáhľať
ja som mala podobny.
ale to som testovala s asi uz dnovym oneskorenim. Nikdy som nemala na den presne ale vzdy zaciatkom mesiaca nejake cca.32 dnove cykly. Poom som robila este dalsi test ten uz bol jasnejsi a potom est etak ten namacaci od in time. Az potom som volala, ked som mala jasne 2 ciarky. Ked povies doktorke, ze mas asi ducha..tak to by som este nevolala.
Mňa tak skoro ani nepozerala. Najskôr ma objednala na 8 tt.
Nestresuj sa, nevieš kedy prebehlo presne oplodnenie a uhniezdenie.
Je to ok. Na potvrdenie tehotenstva sa objednáva okolo 8tt. 4+3 je zbytočne skoro ale to ti určite povedala aj lekárka.
Ahojte. Môžem sa opýtať čo si o tom myslite? Vraj v tých testoch treba ratat do 5 minút výsledky tá druha “čiarka” sa zobrazila asi po 7 minútach. Neviem či je to vôbec čiarka nemám s tým skúsenosť.
Jasné že to je ok ani u mňa nič nevideli a bola som pred 2 dňami a už bola krásne vidieť fazuľka 🙂 treba vyčkať 🙂
V tomto tyzdni je normalne ,ze nic nevidela.Ale kedze test krasne silnie urcite je vsetko ok.O tyzden uz bude vidno plodik srdiecko este nemusi byt to az 6tt.

toto je podla mna kanalik, zda sa to sive a nie ruzove (ale fotka moze skreslovat)