Mám zobrať tabletku po, aj keď je to možno zbytočné?
ahojte, mám takú otázku, nikde na nete som nenasla odpoved ale mám si zobrať tabletku po aj ked možno sa do mna nič nedostalo a bolo by to vlastne “zbytocne” ? ide o to že on ani vo mne nebol ale spravil sa inde nie do mna, ale bol od toho mal od toho ruky aj ja, utrel si ho aj ruky aj ostatne, ja som sa umyla ale o pár minút šiel s prstami do mna, je možné že tam niečo ostalo? pochybujem že si tie ruky dôkladne utrel, mohol si ich aspoň umyť jak ja ale nenapadlo ma to ze kaslal na to. už je od toho druhý deň a pre istotu by som si tabletku zobrala ale bojím sa ze mi nejak rozhadze organizmus ked možno by to bolo zbytocne ked sa používa ako “núdzová” tabletka. Poradí mi niekto? Ďakujem
@slovenka753 viem že stačí malo ktomu aby som bola, nejsom v tomto nejak skúsená preto sa tu pytam. myslíš keby si zoberiem tabletku a vážne by sa do mna nedostala ani “kvapka” rozhadze mi to nejak hormóny alebo niečo?
Spierme na vzduchu neprežijú. Aj keby sa do teba niečo dostalo už by to bola zdochlinka neschopná oplodnenia
K otehotneniu nestači tak malo ako si myslíš .. prečo by potom bolo xy zdravych parov ktory sa snažia o dieta a stále nič ? 🤷♀️
V tvojom pripade určite nebudeš tehotná
Po dvoch dňoch už je aj tak neskoro brat tabletku ", po" tam ide o hodiny, aby účinkovala, ako má
A mala si vôbec plodné dni v tom čase?
Okrem toho, tvoja šanca na otehotnenie je 0,0000001 %, spermie na vzduchu neprežiju dlho.
K yomu aby si otehotnela nestaci tak malo ako pises.. musis byt niekde v okoli terminu ovulacie a predpoklada sa aj zdravy partner ...a teda iato nie spermie na rukach... tehotna nebudes. A ak.netuzis po tehotenstve prave teraz tak pouzivajte ochranu.

Určite nie si ani nebudeš tehotna