Mám zopakovať tehotenský test aj po pozitívnom výsledku?
Ahojte. 10.6. mi z druhého moču vyšiel pekne pozitívny test. Tak som následne 12.6. spravila ráno clearblue ten obyčajný, a tam boli už úplne koľajnice. Menzes mi mešká už 6 dní. K lekárovi som objednaná o týždeň 20.6.. No tažko je vydržať keď neviem či je všetko okej. Ako problémy nemám, mala som pár dní tak ako občas pichanie v podbrušku ale prešlo to už. Viac menej som častejšie hladná, chodím častejšie na wc a unavená som viac ako obvykle. Podľa všetkého som začala 5 týždeň. Myslíte že už netreba zopakovať test a len čakať na potvrdenie od lekára? Je v pohode napríklad to že nemám nejaké väčšie príznaky, nie je mi zle a podobne? Ako ráno mám taký žalúdok divný ale nie je mi že vyslovene zle. Ako ste to mali vy žienky? Je to moje prvé tehotenstvo tak mám kus strach 🩷
Testy ti aj tak nič nepovedia. Mysli pozitívne.
Priznaky ma kazda ine a nic to neznamena. Niekto ziadne, niekto od zaciatku ledva funguje.
Bezne som si urobila test a ked bol pozitivny a ms uz neprichadzala, objednala som sa k Dr. (u nas sa objednava na 7/8tt kedy realne vidiet co treba), a uz ziadne testy som si nerobila, nevidim v tom velmi vyznam....
Nech Ti vsetko dobre dopadne.
@colsami ďakujem
Priznaky ma kazda ine a nic to neznamena. Niekto ziadne, niekto od zaciatku ledva funguje.
Bezne som si urobila test a ked bol pozitivny a ms uz neprichadzala, objednala som sa k Dr. (u nas sa objednava na 7/8tt kedy realne vidiet co treba), a uz ziadne testy som si nerobila, nevidim v tom velmi vyznam....
@colsami ja som aj čakala že má objedna neskôr ale že idú mať dovolenku tak radšej teraz ako už potom veľmi neskoro. Ale tak verím že to bude dobre
Testy ti aj tak nič nepovedia. Mysli pozitívne.
@januska12323 ďakujem
@nicoletas2449 ja som si spravila len dva testy (digi a klasický) v prvý deň meškania menštruácie (chodila mi ako hodinky)🙈 no a po 3 rokoch snaženia nám to konečne vyšlo 🙏🏻 ja som si už ďalšie testy nerobila, mala som strach, či mi nezoslabne čiarka, dr. má objednala až v 8tt.. nemala som ani žiadne príznaky, až niekedy možno po 2 týždňoch meškania som začala cítiť únavu a nonstop plný močák 🙈 ak by si nevydržala, tak spraviť si test môžeš kedykoľvek, ak by ťa to stresovalo čakať, ale je to len týždeň, našťastie nečakáš tak dlho ako my ostatné, že až mesiac 😁 držím palce, nech všetko dopadne v poriadku 🙏🏻🍀
@alyson29 ďakujem 🍀 áno aj ja mám tak že naozaj len totálna únava a každú hodinu chodím cikať. Mala som bolesti v podbrušku ako pri ms a už prešli aj tie. Čo som sa kus bála aby to neznamenalo niečo zle. Čiže som rada že už nie sú. A častejsie musím papať lebo potom som hladná stále. Ale únavu som už pociťovala vyššiu ešte pred pozitivnym testom a meskajucou ms.
@nicoletas2449 zbytočne budeš testovať... nič ti to nepovie... iba ak máš doma kopu testov nazvyš a chceš ich minúť :D ten prvý trimester je tak krehký, že aj keď sa zdá všetko v poriadku, testy krásne tmavnú, príznaky sa stupňujú, na kontrole môže byť zrazu všetko inak. Tým ťa nechcem strašiť - mysli pozitívne a užívaj si ten pocit. Držím palce, nech je všetko ok.
@nicoletas2449 zbytočne budeš testovať... nič ti to nepovie... iba ak máš doma kopu testov nazvyš a chceš ich minúť :D ten prvý trimester je tak krehký, že aj keď sa zdá všetko v poriadku, testy krásne tmavnú, príznaky sa stupňujú, na kontrole môže byť zrazu všetko inak. Tým ťa nechcem strašiť - mysli pozitívne a užívaj si ten pocit. Držím palce, nech je všetko ok.
@dixitka ďakujem 🍀
@nicoletas2449 mne nebolo zle cele tehotenstvo žiadne zvracanie nič takže kľud mysli pozitívne 🍀🫶🏻🙏🏻
@nicoletas2449 mne nebolo zle cele tehotenstvo žiadne zvracanie nič takže kľud mysli pozitívne 🍀🫶🏻🙏🏻
@linki90 ďakujem snažím sa. Občas ma len tak ako keby pichne v podbrušku ale to asi sa všetko prispôsobuje novému životu. A sme tam také slabúnko hnedé ani by som to nenazvala výtok alebo čo lebo nemám to ani na papieri ani na intímke. Ale tak chodím furt cikať tak hádam bude všetko okej 🍀 je to vytúžené tehu tak človek má strach
@linki90 ďakujem snažím sa. Občas ma len tak ako keby pichne v podbrušku ale to asi sa všetko prispôsobuje novému životu. A sme tam také slabúnko hnedé ani by som to nenazvala výtok alebo čo lebo nemám to ani na papieri ani na intímke. Ale tak chodím furt cikať tak hádam bude všetko okej 🍀 je to vytúžené tehu tak človek má strach
@nicoletas2449 nie je to krv. To by som rozlíšili. Je to taký belavy výtok viac menej, je ho viac a občas je sfarbený tak do slabohneda alebo je len biely krémový