Mám zopakovať tehotenský test po menštruácii?
Ahojte máte niektorá skúsenosti? Mala som nechránený sex dávali sme si pozor včera som si robila test bol negatívny dnes prišla menstruacia ale iba taká tmavá krv zatiaľ mám si ešte spraviť test alebo môžem tehotenstvo vylúčiť k doktorke som objednaná až v piatok tak neviem či mám opakovať a či ma doktorka vyšetrí.
@dadka1997 lebo to nieje taká menstruacia aká ma byt je hnedá nie červená farba. Či to je vlastne menstruacia.
Zajtra ju dostanes zatial sa rozbieha

Mne včera prišla menstruacia po 14-dňovom meškaní, testy negatívne, tiež 1 deň bola taká hnedá, čudná a dnes už červená a silná. Takže počkaj, rozbehne sa
@lneviemmeno ja mám aj problemi z menštruáciu mne tak trvá max 5 dni. Mám 34 a rok už to tak trvá že ledvaj ledvaj mávam menštruáciu doktorka to nejak somnou nerieši aj keď sa na to sťažujem či je to normálne.
No podla toho co pises dalej tak ci nemas aj predcasnu menopauzu…
Keď to doktorka nechce riešiť, možno skús zmeniť gynekológa
@butterflyeffect
@lneviemmeno najprv mi povedali že mám endometriozu 1cm a že to je normálne že mám iba 5 dni menštruáciu mne to stále nedalo a stále som sa pýtala že to nieje normálne v mojom veku a dobyla ma že pridite za 3 mesiace na kontrolu tak tam zase idem že čo mi povedia. Som zmenená či by mi test aj ukázal 2 čiarky ci panikarim
Max 5 dní je problém? Ja ani neviem čo to je 😁 Ja mám 38 a menštruáciu som mala prirodzene asi tak max 5x ináč na liekoch... A trvá tak 2-3dni aj to väčšinou slabá, niekedy taká že krv iba pri utretí. Moja diagnóza sú PCOS...
5 dni je absolutne adekvatna dlzka menstruacie,cize no stres.A teraz v tomto letnom obdobi ma vela zien inu menstruaciu,meskava,iny priebeh,je to nornalne takyto obcasny vykyv.
@anika02 v mojom okoli som nikdy nepočula že by kamošky mali takú krátku menštruáciu a mala som ju inú 7dni dva dni dom krvácala dosť.Teraz také kvapky aby sa nepovedalo že by som mala strach že preteciem taško.
@letfenixa ja som mala 7 dni a silnú menštruáciu som mala voľakedy
Ja ťa chápem ale neboj niekto nemá ani 5 dní...niekto má jeden mesiac slabšie a ďalší silnejšie ... Len som ti chcela ukázať že niekto nemá vôbec a poviem ti nie je to dobré...pri mne keď niektora nadáva že má zasa menštruáciu tak jej poviem nech je rada 😉
@anika02 ja tiež im hovorím že môžete byt radi že vám to tak nehapruje a máju to normálne 7 dni. Nieje to dobre lebo mi ženy by sme ju chceli mať aby sme sa cítili jak ženy je to pre nás prirodzene.
Nejde ani o pocit....skôr o tie lieky ktoré musím brat a hlavne ked chce žena otehotnieť 😔

Naco k doktorke, ked si dostala menstruacou ?