icon

Mama test na 7. deň po ovulácii

ninik223
18. feb 2026

Ahojte , nevydržala som . Vážne som sa snažila . Dnes ráno 7dpo výsledok mama testu čo poviete ? Môže byt falošne pozitívny ? Aké máte skúsenosti. Druha čiarka nabehla do 1 minúty od namočenia

Mama test na 7. deň po ovulácii
flofli
18. feb 2026

z mojho pohladu to vyzera pozitivne, ale asi radsej by som este pockala a urobila o par dni dalsi 😉

ninik223
autor
18. feb 2026
@flofli

z mojho pohladu to vyzera pozitivne, ale asi radsej by som este pockala a urobila o par dni dalsi 😉

@flofli pýtam sa preto, že niektoré ženy hovoria že tieto testy ukazujú aj falošnú pozitivitu

anonym_12f678
18. feb 2026

@ninik223 ja by som radšej skúsila aspoň o dva dni další test. Toto sú moc silne čiarky na 7dpo ak naozaj ovulacia prebehla a bola sledovaná. Ja som tiež nevydržala s testovaním a 7dpo pri sledovanej ovulácii som síce slabucku čiarku mala ale u mna to mohol byt zostatok hcg z gonasi injekcie. Testu som verila až 10dpo kde mamatsst ukazal takúto čiarku ako máš ty a ešte aj clearblue ultravcasny tiež ukazal čiarku. 10dpo testy už vedia zachytiť tomu by som verila skôr.
Raz som robila mamatest z večerného mocu a čiarku som mala viditeľnú a hneď sa ukazala po namočení a ďalšie ráno test negatívny. Tehotná som vtedy nebola.

snowflakenel
18. feb 2026

Jasne, ze pozitivny 🙂

marinecka95
21. feb 2026

Ahoj, ako teda? Čiarky tmavnú? 😉

ninik223
autor
25. feb 2026
@marinecka95

Ahoj, ako teda? Čiarky tmavnú? 😉

@marinecka95. Ale mam pocit že každú chvíľu dostanem menštruáciu neviem či to je normálne :/

marinecka95
25. feb 2026
@ninik223

@marinecka95. Ale mam pocit že každú chvíľu dostanem menštruáciu neviem či to je normálne :/

@ninik223 Ahoj, no ak si mala 18.2 pozit mamatest tak tento by mal byť podľa mňa za tie dni výraznejšie pozitívny … je to pepino no 🤷‍♀️
Ja vždy testujem rovnakou značkou aby sa dalo porovnať tmavnutie …
Držím palce ✊

ninik223
autor
Včera o 18:41

Dnes takto . Myslím že neni o čom a je to tam čo poviete

ninik223
autor
Včera o 18:43
@marinecka95

@ninik223 Ahoj, no ak si mala 18.2 pozit mamatest tak tento by mal byť podľa mňa za tie dni výraznejšie pozitívny … je to pepino no 🤷‍♀️
Ja vždy testujem rovnakou značkou aby sa dalo porovnať tmavnutie …
Držím palce ✊

@marinecka95 podľa mňa tamtie testy boli falošne pozitívne