Mama test na 7. deň po ovulácii
@ninik223 ja by som radšej skúsila aspoň o dva dni další test. Toto sú moc silne čiarky na 7dpo ak naozaj ovulacia prebehla a bola sledovaná. Ja som tiež nevydržala s testovaním a 7dpo pri sledovanej ovulácii som síce slabucku čiarku mala ale u mna to mohol byt zostatok hcg z gonasi injekcie. Testu som verila až 10dpo kde mamatsst ukazal takúto čiarku ako máš ty a ešte aj clearblue ultravcasny tiež ukazal čiarku. 10dpo testy už vedia zachytiť tomu by som verila skôr.
Raz som robila mamatest z večerného mocu a čiarku som mala viditeľnú a hneď sa ukazala po namočení a ďalšie ráno test negatívny. Tehotná som vtedy nebola.
Jasne, ze pozitivny 🙂
Ahoj, ako teda? Čiarky tmavnú? 😉
Ahoj, ako teda? Čiarky tmavnú? 😉
@marinecka95. Ale mam pocit že každú chvíľu dostanem menštruáciu neviem či to je normálne :/
@marinecka95. Ale mam pocit že každú chvíľu dostanem menštruáciu neviem či to je normálne :/
@ninik223 Ahoj, no ak si mala 18.2 pozit mamatest tak tento by mal byť podľa mňa za tie dni výraznejšie pozitívny … je to pepino no 🤷♀️
Ja vždy testujem rovnakou značkou aby sa dalo porovnať tmavnutie …
Držím palce ✊
@ninik223 Ahoj, no ak si mala 18.2 pozit mamatest tak tento by mal byť podľa mňa za tie dni výraznejšie pozitívny … je to pepino no 🤷♀️
Ja vždy testujem rovnakou značkou aby sa dalo porovnať tmavnutie …
Držím palce ✊
@marinecka95 podľa mňa tamtie testy boli falošne pozitívne

z mojho pohladu to vyzera pozitivne, ale asi radsej by som este pockala a urobila o par dni dalsi 😉