Mama testy: Skúsenosti a odporúčania pre budúce mamičky
Podľa mňa tam ešte nádej je...koľko dní máš od ovulácie?
@michala_1990 21 alebo 22 .10 bola ovu ...
@michala_1990 prv som si myslela že to hnedé spinenie je uhniezdenie ale test pozitívny bol už teraz v štvrtok krvácanie je dnes
@veronikanina už je krvácanie? V Tom prípade si myslím že blbý test alebo biochemické tehotenstvo...keďže čiarka netmavla
@veronikanina Ja si myslím, že toto nie sú čiarky, ale kanáliky.Aspoň na fotkách to vyzerá tak, že sú sivé.
Odporúčam nelúštiť takéto testy, ale kúpiť si digitálny buď clearbule alebo dr max alebo livsane.
@medda_beda nie kanáliky toto bol čerstvý tamto uz je sfotene neskôr ☺️
@michala_1990 nie len som spinila 😐
@veronikanina aha ...tak v Tom prípade by som nehádzala flintu do zita 😊 ta čiarka nevyzerá zle
@veronikanina aha 😊 tak potom ozaj keď tak vyskúšaj digitálny.Špinenie by malo byť ok pokiaľ nekrvácaš.
@michala_1990 hej len bola tu skupina kde sa bavili o tých testoch že robia falošné výsledky 😐 tak ešte čakám pondelok je termín MS

@veronikanina prvá fotka s jedným testom dnes dva dni do ms začala som jemne špinit hnedý výtok druhá fotka s dvoma testami pred dvoma dňami .... Nesilnie .... Sú tie testy spoľahlivé? Pred mesiacom mi neukázali ani ťuk.