Máte domáci recept na zistenie tehotenstva?
Ahojte baby.....možno si poviete....že v mojom veku by som už mala mať rozum ....a nepýtať sa ako puberťáčka.....jedno tehu už mám za sebou....mám podozrenie na druhé.....ale nedostanem sa celý týždeň do mesta....aby som mohla ísť kúpiť tehutest.....nepoznáte nejaký domáci typ...na zistenie tehu.....menštru mešká....prvé znamenie 😀 😀 😀
asi tie klasicke priznaky, naliate prsia, unava, chut, aebo nechut papat, caste mocenie a tak....., ked meska toto by si uz mala pocitovat, ked si 😉
ja som si vždy myslela , že ked mi je zle a že ked sa mi toči hlava a caste močenie tak som tehotna dost som si to aj nahovarala pretože som chcela a tužila po miminku no nedarilo sa.... a prave ked som to vzdala asi 3 mes nato mi jedine meškala ms 11 dni ..mysllela som že to je rozhadzany cyklus a buuumm už som bola v 6tt🙂 a vobec mi nebolo zle , ja som si neskor uvedomila že moj hlavny priznak boli stavy ako na chripku asi v 20 dc , dokonca som brala antib a to udajne preto lebo sa mimi uhniezdovalo 🙂 ale ono to je dost individualne , každda sme ina.. ale ako piše eri28 , to močenie , u mna to neskor už bola aj nechut k jedlu ale zle mi nebyvalo . držim palce 🙂
divne pachy... 😝 🙂
mne z ničoho nič nechutila káva
nemusis mat este ziadny priznak. Je to este skoro. Ale ja som objimala zachodovu misu uz tyzden pred tym, ako nam to potvrdil test. A este caste cikanie, celkova unava, a zmenila som sa v tvari. To posledne je divne, ale normalne to na mne bolo vidno 🙂
ja som uz mala vela krat vela takmer zarucenych priznakov, aj vtedy ked velmi nebol dovod 🙂 a iba raz pozitivny test ... tazko sa to pocuva, ale pomoze len vydrzat a pockat 🙂
ja som osobne neskúšala, ale tu na koníku sa človek dozvie všeliniečo: https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/poznate-test-pohlavia-s-cervenou-kapustou/ 😉
Mne nechutilo vôbec papať, ledva som do seba niečo napchala ale to od nejakého asi 6tt
navreli mi prsia a pod pupkom sa zacal objavovat tmavy pasik - v dnesnej dobe sa da objednat aj z netu, ja som sa naposledy zasobila tu v bazare 🙂
Nedávno som čítala nejaký egyptský recept:
pomočit zrnká jačmena a pšenice a ked vyklíčia za pár dní, si tehotná a potom niektoré z nich klíči rýchlejšie. Pšenica = chlapec, jačmen = dievča. A vraj to vedci skúmali a potvrdili, že skutočne moč teh. ženy má urychlujuci vplyv na klíčenie niektorých druhov obilovín. O presnosti určenia pohlavia touto metodou ale vedci nič nehovoria. 🙂
neviem síce odkial si, ale ked píšeš, že sa nedostaneš do mesta možno, možno máš poruke pšenicu alebo jačmen 🙂
obry vecer chcela by som sa informovat minuli mesiac som mala 9.12. menstruaciu tento mesiac som mala 8smeho mam ich silnejsie bola som u gynekologa povedal ze mam zvacsenu maternicu poslal ma na sono zistili mi tam drobnu cystu 2cm naspet som isla ku gynekologovi a povedal ze to nieje cysta ale ze mi rastie vajicko nechapem ake vajicko mam bolesti v podbrusi a v krizoch ale ine priznaky ako su prsia citlive to nemam mozem byt tehotna alebo mam niejake zdravotne problemy prosim poradte mi dakujem emoticon
Dnes o 19:37 • snaží sa • Odpovedz • Pošli IP •
@baramborka
@baramborka jeeeej tak mi sa tiez snazime o miminko momentalne mam chripko sem tam ma boli jedno prso a svrbia ma obe cici tak neviem ci je to ono ci to len chora som vies poradit?
Dobri chcem sa spitat mala som mendzes 3 .11 a potom som mala v ten isti mesiac .27.11 mendzes neviem ci som v tom ci ne poratte mi
Moč do čistej nadobky a dolej troska olej ked sa zacnu hned spajat a urobi sa velka bublina tak si tehotna a ked len male bubliny tak niesi
Práve som to skúsila z ranného teda, a vyšla mi jedna veľká... A tiež som teraz v karanténe a nemám možnosť testu, takže som zvedavá 🙂
@niki_9 ahoj ako potom dopadla? Si tehu alebo nie
@miroslava225 áno už 5. Mesiac 🙂
Ahojte baby.V Septembri som mala dostať mrchu neprišla.Na siedmy deň od meškania som si spravila test bol negativny.Na jedenásty deň od meskania som začala krvácať no bolo to take slabé nie ako bežná menstruacia na ktorú som zvyknuta.Dnes som si spravila ten domaci tehotensky test z olejom a spravila sa mi jedna veľká pekna bublinka.Urcite si budem musieť spraviť ďalší test z lekarne,ale mam obavy ze bude iba jedna ciarka.Aku máte skúsenosť z domacim testom boli ste nakoniec tehotné? Dakujem za vaše odpovede.Pekny večer

tak si objednaj test cez net nech ti to kurier dovezie az dom 🙂