Máte skúsenosť s digi testom Clear Blue?
Ahojte,
ake mate skusenosti s digi testom clear blue?mam 29dc a normalne mavam 32-34 cyklus. Ukazal by mi graviditu?
Dakujem.
Najprv by som urcite robila mamatestom, ten ma 10-tkovu citlivost. Ak ten potvrdi, potom digi clear blue, kde ukaze tyzdne, ten ma citlivost 25.
aj ja som robila najprv mamtest a az potom digi.mamatest je najlepsi z testou s tym zacni.
mne pri prvom tehotenstve vychadzali nejednoznacne palickove testy, tusim som si robila 4 v rozne casy a dni a bola som z toho jelen, takze som to vyriesila digi clear blue-om a potvrdil mi tehu.
ahoj, ja som si tiez robila digi clear blue uz som bola v 11.tt ked som si ho robila, a vysiel negativne, nepotvrdil mi tehotenstvo,tak som bola dost sklamana, a ked som na druhy den sla k DR. tak mi oznamila ze som v 11.tt , bohuzial ani nie o tyzden som o babatko prisla...
ja som si tiez robila palickove testy a len taki slabucki duchovia boli alebo nic.. a clear blu mi jasne potvrdil 2-3 tyzdne
ja som ho robila na 33 DC a bol pozitivny, ukazal mi + 1-2 tyzdne.
Baby poradte nejaky tehotensky test ktory je dobry ako mama test ten nemozem nikde zohnat
Mne ukazal + 1-2 tyzdne v den vynechanej MS.
Ahojte uz som zúfalá robila som si test clear blue kde mi ukazalo plusko tak som sa rozhodla urobiť aj digi a tam mi ukazalo minusko teraz neviem či este nemám takú hladinu hcg alebo naozaj sa to zas nepodarilo

Podla mna je to individualne, 29dc mozes mat hladinu hcg, aby to uz zachytil, ale aj nemusis....skus 🙂 mne ukazal na cca 34dc