icon

Máte skúsenosti s falošnými výsledkami tehotenských testov?

146lucka
12. feb 2024

Ahojte vidíte aj druhú čiarku ? Lebo ja vidím aj volným okom. A týmto by som vás chcela ženy upozorniť. Sú to testy TOTO z lekárne. Momentálne mi končí menzes , ktorý prišiel presne na deň ako mal, v normálnej intenzite ako mal a vyhadzovala som staré testy, ktoré som si robila ešte pred menzesom a presne takto isto mi duchoval. V kútiku som sa tešila, že asi to vyšlo, ale ked prišiel menzes presne na deň tak to bolo sklamanie. Teraz som zo srandy vyskúšal otestovať aj keď mám posledné dni menštruácie a stále mi ten test duchuje. A úprimne si povedzme, tehotenstvo to asi nebude. Takže ak si chcete byť isté a nemať plané nádeje a tešiť sa dopredu , nekupujte si tento test. Hlavne keď ste ako ja, že testujete ešte pred ms. Verím, že určite keby je to tehotenstvo tak testy v tomto nesklamú a ukážu krásne kolajnice, ale pre tie , ktoré sú nedočkavé , radšej tieto nie.

Máte skúsenosti s falošnými výsledkami tehotenských testov?
klaudi27
Autor odpoveď zmazal
146lucka
autor
12. feb 2024

@klaudi27 áno aj ja, ale prečítaj si celé, čo som napísala. Tehotenstvo to nebude. Ale si zlatá 😁😜

medda_beda
12. feb 2024

Existuje biochemické tehotenstvo.Pri tom ti príde MS, výjde pozitívny test a telo sa vyčistí.
Takže kto vie či je to testom

dada767
12. feb 2024

@146lucka ja mám nepravidelnú menštruaciu ale keďže mi meškala už više mesiaca a tiež som mala bolestivé prsia bolesť podbruška a mezes nechodil tak som si spravila test ktorý vyšiel tiež z "duchom" ja celá natešená aj z priateľom že konečne sa to podarilo no šťastie nám trvalo len dva dni žiaľ 😔 🥺 ... O dva dni nato som si robila ďalší test a tam ani náznak ducha 🥺 no príznaky trvali stále som mala bolesť pŕs aj podbruška toto mi trvalo cca tyzden aj pol išla som k dr. A na ultrazvuku nebolo vidieť nič zobral krv a tam tiež nič... No a včera som dostala menštruáciu 🤷 mám jedno dieťa a tiež som si pri ňom robila test v rannom štádiu a vyšiel pozitívne z duchom a bola som v tom 🙏🥰 .... Čiže týmto chcem povedať len že niektoré testy naozaj duchuju a ženy sa žiaľ Bohu tešia predčasne 🥺😔 ... Mám pocit ako keby mal Boh skúšal 😔 alebo si zomna " strieľal" 🥺😔

146lucka
autor
12. feb 2024

@medda_beda áno môže byť, nehádam sa, ale v tomto prípade si aj tak budem asi stáť za svojím názorom. Keď som robila tieto testy pred ms , ktoré duchovali, tak som vyskúšala ešte ďalšie dve značky takýchto paličkových testov a tie vyšli úplne snehobiele, ani náznak nejakého ducha. Pri prvom inom druhu testu som si povedala, že však každý test ma inú citlivosť, ale pri druhom rozdielnom teste som už tušila , že asi v týchto testoch bude chyba. Buď tak ukazuje kanálik alebo hentak duchujú alebo neviem. Určite sa nájdu ženy, ktoré su spokojné s týmito testami, ale za mňa sklamanie. Ale ťažko povedať, môže to byť určite aj tak ako píšeš.

146lucka
autor
12. feb 2024

@dada767 oh to ma mrzí, že máš aj ty podobnú skúsenosť. Verím, že každá , ktorá túžime tak sa nám to raz splní💪

dianka3
12. feb 2024

@146lucka Choď k lekárovi keď ti skončila a nech ti spraví aj sono ,ako píšeš každý test je iný ja som si kedysi dávno robila testy pepino a nič negatívne, potom inú značku a tam boli dve čiarky a lekár mi potvrdil tehotenstvo, ale nedopadlo to dobre ... Mala by si ísť predsa len k dokimu moja švagriná tak mala mmt ,tiež na jednom nič a na druhom teste slabý duch a aj krvácala myslela si že potratila ale bolo to inak

medda_beda
13. feb 2024

@146lucka Tak mňa už nesklame žiadny.Ja si duchov nevšímam m, ale môžem povedať, že taký intimed mi nikdy nekázal ani malý náznak.
Po 5 min.ho hádžem do koša.
Pepino trochu niečo ukázal, ale len jeden test.
Urobila som digitálny a nič, takže ja duchov do úvahy neberiem. 🙂