Máte skúsenosti s testom 10-11 dní po ovulácii?
Máte skúsenosti s týmto testom dnes som 10-11dpo
Prvý test je zo včera a dolné z dneska

Ahoj, ja na tej druhej fotke vidím na oboch dve paličky, ale tam to už vyzerá, že je to uschnuté, tak ťazko povedať či to nie sú kanáliky 🤷♀️ V každom prípade držím palce. Skús počkať nejaké 2-3 dni a zase otestovať 🍀😊
@nina0412 cosi sa tam rysuje, zalezi kolky den po transfere si a testuj sa kazdy druhy den, ciarka by mala silniet...
Za mňa pozitivny . Tiež som mala takú čiarku a každé 2 dni silnela. Top test je spoľahlivý test
@gabrielamodrykonik no som cca 10-11dpo
@stela567 myslite že mám skúsiť aj clarblue ultra včasný ? Ten už by mi asi mohol ukázať čiarku keď je písané že sa môže robiť 6 dni pre ms a ja som 4dni pred
A mám doma ešte dr max
@nina0412 Mne sa prvy duch na tycinkovom teste objavil na 12 dpovulacii a 7 dptransfere, a potom mi pekne kazde dva dni testy silneli. Zbytocne je sa skor testovat a nema ani zmysel sa testovat kazdy den, potom to iba skresluje a zenu to stresuje. Tycinkovymi som sa testovala testami znacky Woman Secret a Livsane, a potom digitalnym Clear Blue, ale tym som sa otestovala az neskor, lebo to je 25kovy test a drahsi, takze az vtedy som nim testovala, ked mi tycinkove ukazovali jasnu pozitivitu.