Menštruácia mešká mesiac a test je zrazu pozitívny.
Ahojte moja posledná menštruácia bola 29oktobra čiže v novembri som už nedostala po dvoch týždňoch som bola u gynekologicky tehotenstvo povedala ze to nieje že určite dostanem lenže deň po Vianociach ma tak rozbolel žalúdok že mi to bolo zvláštne spravila som si test a odrazu namna vykukli dve čiarky stretla ste sa stým niektorá že vám tak dlho testt nič neukaza
@ivanka1997 ahoj. Mohla si mat posunutu ovulaciu, pripadne nizsiu hodnotu hcg, co moze znamenat biochemicke, mimomaternicove .... ale skor by som tipla tu posunutu ovu 🙂
ja som takto mala mimomaternicove tehotenstvo :( hladina HCG je vtedy nizka, test ukaze neskoro
@lucka.mt ako sa to u Teba všetko prejavilo myslím zistila si to na gynde
@ivanka1997 ano mala som presne rovnaky pripad, dokonca som tak otehotnela dvakrat. Dcera ma uz 7 rokov a druhykrat som v 9 tt mala potrat. Proste mi vynechala mesiac menstruacia. Mala som cca 60 dnovy cyklus. Po 30 dnoch som si robila test, bol jasne negativny, gynekologicka mi spravila sono a dala vyvolavacku. Po 10 dnoch nic neprislo, az som sa jedno rano zobudila a bolo mi strasne zle od zaludka, myslela som, ze chripka, az ma osvietilo a poslala som muza po test a ten jasne pozitivny. 😀
@ivanka1997 gynekologicka nic nevidela, az neskor som mala pozitivny test, ale zacala som krvacat tak ma prijali do nemocnice a operovali
Ahoj ako si dopadla? Náhodou som natrafila na tvoju tému a zhodou okolností som mala tiež poslednú ms 29.10. Par dni na to so mala jemne krvácanie ale taka ružová občas trosku tmavšia krv bola som u Dr dostala som hormonálne lieky pretože mám cyklus 40 dní a viac... Vraj keď dostanem mam začať brat tabletky no len ms už neprišla testy negatívne a až teraz keď mi 28 dní meškali ma napadlo urobiť test a tam dve krásne čiarky... Tak som zvedavá zajtra idem k Dr a hádam bude všetko okej 🙂
@veronika131993 ahojky ja som objednaná na Štvrtok na koľko mala Dr dovolenku, gratulujem v podstate sme rovnaký prípad a mne už začína bývať ráno pekne nevoľno rovnako ako keď som čakala malú
@ivanka1997 tak držím palce moja mala tiež dovolenku len keď som sa objednávala ešte nebol test pozitívny 🤣no mne zatiaľ nie klop klop keď som čakala synčeka tak mi už bývalo... Len ma bolia prsia strašne a nonstop by som spala 🤣🤣🤣
@veronika131993 ahojky dievčatá tak sa ozývam som v 6tt srdiečko už bije zatiaľ je všetko dobre
@ivanka1997 gratulujem
@ivanka1997 gratulujem☺️
@ivanka1997 tak gratulujem ❤️
@veronika131993 ako sa cítiš? Objednala si sa? Daj potom vedieť <3
@ivanka1997 hej hej bola som v utorok ale je to komplikovane dúfam, že čoskoro budem aj ja moc napísať dobre spravy 🙂

@ivanka1997