icon

Menštruácia mi mešká 13 dní a test je negatívny

zkmk
21. mar 2023

Ahojte.. chcela som sa spýtať poprípade poradiť… mešká mi menstruacia 13 dni.. test NEGATÍVNY.. sex vždy pri nízkej šancí tehotenstva, ale bez ochrany.. nikdy priateľ do mna nestrekol ani kvapku čo sa týka spermií, ale veľa som čítala o kvapockach lasky, alebo túžby… máte s takýmto prípadom niekto skúsenosť? Nechceme ešte babatko mám iba 19..

pribinak
21. mar 2023

@zkmk po takmer 2 týždňoch meškania by si už mala jasne pozitívny test

Ozvi sa gyn., menstruacia môže meškať aj z iných dôvodov ako tehotenstvo

colsami
21. mar 2023

A ked nechces este babatko a mas len 19, neviem preco uplne zbytocne podstupujes riziko bez ochrany, aj ked vzdy "pri nizkej sanci", navyse predpokladam podla nejakej aplikacie...
Prosim Ta, ked viete ze momentalne sa na dieta necitite, hlavne si vyrieste tuto otazku "bez ochrany" skor, nez bude neskoro.

vava_1994
21. mar 2023

Moja spolužiačka na strednej práve z “kvapôčky lásky” otehotnela v 3 ročníku..čiže jednoducho neriskuj….neviem čo to je za dobrodružstvo, keď sa ti bude chalanko vyhovárať na to, že ho kondom škrtí alebo je mu malý, tak si rovno nájdi normálneho chalana 🤗

sabina_71
21. mar 2023

@zkmk máš 19 ale žiadny rozum, keď nechceš dieťa tak sa chrániš. To je jedno či nízka šanca alebo len kvapôčky. Takýchto tu behá už kopec.

zkmk
autor
21. mar 2023

Joj baby🙈😂 Ano Ano uvedomujem si že ,,žiadny rozum” no teraz už som múdrejšia.. a nasolila som jasne pravidla.. takze myslite že tehotenstvo to nebude? Počkám ešte týždeň skúsim ešte jeden test a potom sa ozvem gynekológovi ak bude negatívny.. mala som to aj minuly rok že mi meškal ms ale skoro 3 mesiace a vlastne potom sme u gynekológa uvideli cystu na vejecniku.. myslite že sa mi to mohlo vrátiť? Ale mala som teraz pravidelnú ms

viestta
21. mar 2023

@zkmk ak ti meska menzes dva tyzdne a testy su negativne je cas objednat sa na gynekologiu. A ked uz tam budes daj si predpisat antiku, kedze s tou vasou ochranou je to take ake je.

zkmk
autor
21. mar 2023

@viestta brala som antikoncepciu 2 roky a nerobila mi dobre a gynekológ odmieta na mne experimentovať s druhou nakoľko mi to upchavalo cievy alebo take niečo

viestta
21. mar 2023

@zkmk tak potom zvaz ine moznosti, nebudes stresovat

zkmk
autor
21. mar 2023

@viestta kúpila som si ešte jeden test skúsim si urobiť a uvidím čo mi vyjde🙏🏽

hodiny22
21. mar 2023

Mne meškala 16 dní, potom som dostala

zkmk
autor
21. mar 2023

@hodiny22 už asi piaty test NEGATÍVNY… počkám do konca mesiaca… môže to byt aj tým že ten február je taký krátky a možno zle som si vypočítala ovulácie alebo tak.. pretože nemam žiadne bolesti

zkmk
autor
21. mar 2023

@zkmk a ako som už spomínala aj minuly rok som to mala presne takto na prelome február - marec

floki1994
21. mar 2023

@zkmk ked mas po 13 dnoch negativny test a v minulosti si mala cysty tak smer gynekolog. Pravdepodobne to mas znova .zvykne sa to vratit...plus prosim ta chrante sa..mas 19 a nechces dieta a spite spolu bez ochrany 🙈 vsetko naopak

zkmk
autor
28. mar 2023

Žienky, tak počkala som a na 20 deň MS sa dostavil.. ani si neviete predstaviť aká som stastna 😘😍

viestta
28. mar 2023

@zkmk dobre, a teraz uz je na case vyriesit ochranu

zkmk
autor
28. mar 2023

@viestta dohodli sme sa s priateľom že žiadne lieky do seba nebudem dávať ale on si dá ochranu