Menštruácia mi mešká 13 dní a test je negatívny
Ahojte.. chcela som sa spýtať poprípade poradiť… mešká mi menstruacia 13 dni.. test NEGATÍVNY.. sex vždy pri nízkej šancí tehotenstva, ale bez ochrany.. nikdy priateľ do mna nestrekol ani kvapku čo sa týka spermií, ale veľa som čítala o kvapockach lasky, alebo túžby… máte s takýmto prípadom niekto skúsenosť? Nechceme ešte babatko mám iba 19..
A ked nechces este babatko a mas len 19, neviem preco uplne zbytocne podstupujes riziko bez ochrany, aj ked vzdy "pri nizkej sanci", navyse predpokladam podla nejakej aplikacie...
Prosim Ta, ked viete ze momentalne sa na dieta necitite, hlavne si vyrieste tuto otazku "bez ochrany" skor, nez bude neskoro.
Moja spolužiačka na strednej práve z “kvapôčky lásky” otehotnela v 3 ročníku..čiže jednoducho neriskuj….neviem čo to je za dobrodružstvo, keď sa ti bude chalanko vyhovárať na to, že ho kondom škrtí alebo je mu malý, tak si rovno nájdi normálneho chalana 🤗
Joj baby🙈😂 Ano Ano uvedomujem si že ,,žiadny rozum” no teraz už som múdrejšia.. a nasolila som jasne pravidla.. takze myslite že tehotenstvo to nebude? Počkám ešte týždeň skúsim ešte jeden test a potom sa ozvem gynekológovi ak bude negatívny.. mala som to aj minuly rok že mi meškal ms ale skoro 3 mesiace a vlastne potom sme u gynekológa uvideli cystu na vejecniku.. myslite že sa mi to mohlo vrátiť? Ale mala som teraz pravidelnú ms
Mne meškala 16 dní, potom som dostala
Žienky, tak počkala som a na 20 deň MS sa dostavil.. ani si neviete predstaviť aká som stastna 😘😍

@zkmk po takmer 2 týždňoch meškania by si už mala jasne pozitívny test
Ozvi sa gyn., menstruacia môže meškať aj z iných dôvodov ako tehotenstvo