icon

Menštruácia mi mešká 3 dni a test je negatívny

23. sep 2022

Dievčatá, menstruacia mi chodí vždy na čas ako hodinky alebo o deň skôr. Raz v živote meškala a som to bola tehotná 😊 teraz mešká 3dni a tehu test negatívny.
Je možné že môže vyjsť ešte pozitívny ? Máte takú skúsenosť ? Vďaka

ninka99865
23. sep 2022

A vieš presne kedy bola ovulacia? Lebo sa mohla posunúť ovu a ms nemešká tým pádom, resp neprešiel dostatočný čas od ovu aby test ukázal 😊

autor
23. sep 2022

@ninka99865 myslím že 8.meho.
Mala som bolesti tento mesiac 😊 no styk pred tým presne nemapatam, ale deň na to bol, teda 9.teho

janetinka27
23. sep 2022

ak bola osmeho, tak si este v limite a nemusis byt tehotna. alebo nebola osmeho a vtedy ti nikto neodpovie 🙂

autor
23. sep 2022

@janetinka27 podľa kalendára mi ti sedí, kazdy mesiac posledný pol rok mám 😊 na deň presne chodili. Teraz prvý krát 3den nič 😂
Akože mne je jedno či som tehotná alebo nie. Len ma to zaujíma či z toho môže byť tehotenstvo a mám to posunuté a teda test bol preto negatívny 😊

janetinka27
23. sep 2022

no vsak len pol roka to mas presne na den. takze to tak nemas cely zivot, zivot je zmena 🙂 takze teraz mozes mat ovu posunutu. od ovulacie je faza do MS, ktora trva max 16 dni. a ty si este v limite, lebo ak bola ovu osmeho, potom si v tej faze 15. den, takze este "technicky nemeska".
ale otazkou je, ci naozaj vtedy ovu prebehla. mohlo to byt v iny den, pripadne nemusela nakoniec prebehnut (folikul narastol, nepraskol, takze vtedy je otazkou casu, kedy vystupa estradiol na maximum a spusti sa falosna MS). pricin moze byt viacero, vekom mozu prist anovulacne cykly alebo poruchy ovulacie a dlzka cyklu zacne lietat.

autor
23. sep 2022

@janetinka27 ďakujem 🥰 dám vedieť čo z toho vyšlo nakoniec

bety19
23. sep 2022

aj ja som mala ovu asi 7.9. tento mesiac a na 5ty den meskania som si urobila test a bol negatívny..a hodinu nato prišla MS :D .... takže tiež som bola zrejme v limite a MS nemeškala

kukulienka83
23. sep 2022

Mne pri druhom tehu vyšiel až na 6sry deň pozitívny test. A tiež som bola hodinkova 😁

enziii78
Odpoveď bola odstránená
autor
23. sep 2022

@enziii78 nestresujem 😊 ja sa poteším ak budem tehotná

autor
23. sep 2022

@kukulienka83 vážne ? Sila 😊 tak je možné že na tom budem rovnako, alebo prvý mesiac budú mať meškanie 😂

kukulienka83
23. sep 2022

Ja som už ani neverila, len kamoška furt do mňa hustila nech si spravím ešte jeden test, vravím jej, veď predvčerom bol snehobiely, načo, škoda testu , no ale ukecala má a bum koľajnice 🤷 držím palce 🍀