Menštruácia mi mešká 4 dni
Ahojte baby chcem sa opýtať mešká mi menstruacia 4 dni posledný styk som mala 13.12.2025 od tej doby som mala dvakrát normálnu menštruáciu aj decembry aj januáry teraz nejako neprichádza môžem byt tehotná ? Aj keď som mala normálnu menštruáciu ďakujem len prosím normálne komentáre 🙏🏻
Myslim ze nie si tehotná.
@2reperka55 ak si mala 2x normálnu menštruáciu od posledného styku, tak nie, nebudeš tehotná
@anonym_94117d mala som ale neviem prečo mi potom mešká už 4 deň ochvilu je koniec mesiaca už
Urob si test. Môže sa stať že menštruáciu si normálne mala a si tehotná.
Najviac pravdepodobné je, že sa ti posunula ovulácia. Ale pre tvoj kľud si urob test.
@anonym_1c834b normálnu menštruáciu dva mesiace mať ? 5 dni aj z bolesťami a môžem byt tehotná ?
@2reperka55 Nie, tehotná určite nie si.
@anonym_1c834b Nepíš bludy. Počas tehotenstva nemôže mať menštruáciu.
@2reperka55 Nie, tehotná určite nie si.
@anonym_1c834b Nepíš bludy. Počas tehotenstva nemôže mať menštruáciu.
@anonym_9e3693 čoby nemohla, menštruácia ako taká to nie je ale veľa žien si nevšimne rozdiel. Stačí ze je krvácanie slabšie, myslia si ze je to ms ale nie.
Moze ti meskat zo stresu napriklad, vsak si sprav test a uvidis
@anonym_94117d mala som ale neviem prečo mi potom mešká už 4 deň ochvilu je koniec mesiaca už
@2reperka55 mohla si mat posunutu ovulaciu. Nebola si chorá ci nebrala tabletky? Stres? Všetko môže mat vplyv na MS. Skus si urobiť preventívne test, ak bude negatívny pockaj par dni a objednaj sa na gynču.
@anonym_9e3693 čoby nemohla, menštruácia ako taká to nie je ale veľa žien si nevšimne rozdiel. Stačí ze je krvácanie slabšie, myslia si ze je to ms ale nie.
@4stanka4 práveže bola rovnaká silne krvacie ako stále
@2reperka55 mohla si mat posunutu ovulaciu. Nebola si chorá ci nebrala tabletky? Stres? Všetko môže mat vplyv na MS. Skus si urobiť preventívne test, ak bude negatívny pockaj par dni a objednaj sa na gynču.
@anonym_94117d nebola som chorá práveže a nejako mi to nejde do hlavy že v decembry som mala pohlavný styk a od tej doby som mala normálne menštruáciu a teraz február mi mešká 4 dni
@4stanka4 Tu sa píše o menštruácii, tú určite nemala. A krvácanie by nebolo silné.
Menštruácia Nemeska sa ti posunula ovulácia to je blbosť že by si mala normálne ms počas tehotenstva
Menštruácia Nemeska sa ti posunula ovulácia to je blbosť že by si mala normálne ms počas tehotenstva
@lenuss1992 tiež si myslím no dúfam aspoň 🙏🏻
Môže Ti meškať aj ak si bola chorá, mne tak po užívaní antibiotík meškala.
Môže Ti meškať aj ak si bola chorá, mne tak po užívaní antibiotík meškala.
@moony99 nebola som chorá vôbec 😔
@2reperka55 to, ze si mala dve menstruacie predtym znamena , ze predtym si tehotna nebola... vychadzaj teda z toho, ze posledna ti meska 4 dni... sprav test a budes mudrejsia.. a ako tehotna byt mozes, ale mozes mat aj dlhsi cyklus a kadeake ine dovody na meskanie, v prvom rade potvrd/ vyluc tehotenstvo
Dobrý deň, chcem sa opýtať dní my už mešká menštruácia ale brucho ma pobolieva ako pri menštruácii dosť silné bolesti napnuté brucho a sem tam bolesti v pravom boku ale menštruácia nikde a bolesti nepretrvavaju celý deň môžem byť tehotná alebo môže byť taký príznak tehotenstva?
Ďakujem vopred za spätnú väzbu.

@2reperka55 ak si mala 2x normálnu menštruáciu od posledného styku, tak nie, nebudeš tehotná