icon

Menštruácia mi mešká už 17 dní

petuska4444
23. dec 2024

Dobrý deň, menštruácia mi mešká už 17 dní. Robila som si tehotenské testy, no vždy vyšli negatívne. Je možné, že ukazujú nesprávne? V období, keď som mala mať menštruáciu, som mala len taký výtok s prímesou krve ale nič silné. K lekárovi sa teraz počas sviatkov nedostanem.. mala som teraz aj skúškové, čiže pracoval stres a keď mi ms už meškala cca 10 dní, ochorela som. Môže to byť spôsobené aj týmto? Ďakujem za každú radu. S priateľom sa chránime.

petamich
23. dec 2024

Ak by ti meskala menstruacia 17 dni z dovodu tehotenstva test by to urcite zachytil, skor to bude zrejme tym stresom, chorobou.

dadka1997
23. dec 2024

@petuska4444 a ten vytok si mala ako dlho ? Mohla to byt slaba menstruacia, nie vzdy cyklus ide ako hodinky, po 17 dnoch by ti uz test ukazal na 100% a taktiež cyklus mozeš mať ovplyvnený stresom a chorobu

petuska4444
autor
23. dec 2024

@dadka1997 mala som ho 3 dni... Prvý deň bol taký ružový slabý a keď som ho utrela tak už nešiel... Na ďalší deň. Tam už bola aj krv, trvalo to asi pol hodinku a na tretí to trvalo skoro celý deň ale len pri utrení sa... Tam bolo o dosť viacej krve ale bolo vidno aj to, že tam je ten priesvitný výtok... V ten deň večer bol nakoniec hnedý a potom už nič.

Myslela som si, že je to implantačné krvácanie, no je to zvláštne lebo testy sú stále negatívne.

dadka1997
23. dec 2024

@petuska4444 tak to bola menstruacia, aj moja minuly mesiac trvala 3,5 dňa a bola fakt slaba, dnes som dostala riadnu a asi aj za minulý mesiac

Krvacanie v obodobi mesntruacie je za mna menstruacia, tak si ju zapis do kalendára, a dalej pokracuj v cykle, cize ako keby ti ani nemeskala, proste bola, mozno v ten mesiac ti neprebehla ovulacia , cize uvidis aka bude ta dalsia

petuska4444
autor
23. dec 2024

@dadka1997 lenže ja mám pri menštruácii vždy také akoby kúsky alebo zrazeniny krvy a teraz nič

dadka1997
23. dec 2024

@petuska4444 no sak to budte rada, ze ste nemali, si myslite, že tie zrazeniny počas ms su v poriadku ? Ja som tak bola ešte v mladosti na cistení

petamich
23. dec 2024

@dadka1997 ano tie zrazeniny su uplne v poriadku - nie su to totiz zrazeniny ale odlupujuca sa vystelka maternice

lasona
23. dec 2024

Bežné mi meskaval menzes aj 3 mesiace.

dadka1997
23. dec 2024

@petamich no nie su v poriadku, keby boli, asi koli tomu by som nemusela ísť na čistenie

evaachesa
23. dec 2024

Ak by si bola tehotná tak test by to už ukázal. Mne raz meškal menzes 5 mesiacov. Zmena prostredia, stresy.

petamich
23. dec 2024

@dadka1997 asi nemyslime rovnake zrazeniny, je uplne bezne a normalne, ze spolu s krvou sa vylucuje sliznica maternice, ktora vyzera ako zrazeniny, kedze pocas cyklu sliznica rastie a ak nedojde k oplodneniu, tak sa nasledne pocas menstruacie vylucuje, ak si musela ist na cistenie, tak to nebola bezna menstruacia a sliznica

dadka1997
23. dec 2024

@petamich mala som velmi bolestivu menstruaciu, a v nej som mala krvavé vlasočnice, najskôr to boli malé zrazeninky, potom sa zväčšovali až kusy isli, teraz som po 3 porodoch a ja mam cistu krv ziadne zrazeniny nič