Menzes mi mešká 4 dní. Môže to byť tehotenstvo?
Ahojte , MS mi mešká už 4 dní, dnes som si robila test a negatívny, myslíte že môže ešte ukázať neskôr niečo? Žalúdok mám ako na vode nič mi nechutí sem tam ma pichá v podbrušku a citim taký zvláštny pocit ako keby som mala svalovicu alebo čo aj keď napr. Zakaslem alebo kychnem tak sa mi ako keby stiahne maternica a povolí neviem ako to mám opísať 😂 cyklus mám 27-28 dňový, menzes zvyčajne tých 5-6dni. Ovulaciu nesledujem ale ani si nedávame pozor. Ale už som z tých kramov na nervy keď neviem na čom som .
@nafka0483 to áno už ma to tiež napadlo že to môže byť niečo z toho ale už som z toho totálne na nervy že ani ms ani pozitívne testy, ale radcej by som brala to bábo ako ms 🙂 no musím len čakať
Moze byt, ze test este neukazal. Na druhej strane tehotenske priznaky nastupuju ked je hcg v urcitej hladine, aspon tak viem ja teda. Ale moze byt ze ukaze este. Drzim palce nech je to tak ako si zelas 🙂
vsak uvidis, zostava len pockat a znivu sa otestovat. drzim palce.
Tiež som to tak mala. Test ukázal až po viac ako týždni od ms a aj to strašne slabo. Mám posunuté tehotenstvo o dva týždne kvôli posunutej ovulacii. Treba počkať 😉
@kkovacovak tak super hádam že sa aj mne pošťastí ale to čakanie je hrozne ja už som z toho teraz na nervy že neviem či čakať mrchu alebo sa tešiť na bábo radcej by som bola keby sa to dalo všetko zrýchliť :D
Ano to ja dobre viem 😄 robila som test každý deň ako šibnutá až sa hanbím 🙊😄 držím palce 😉
Ahoj.ja mám presne to iste,tiež mi to mešká 4 dni a testy negatívne.Bola som u dr na preventivke v stredu,ale podľa sona to nevyzerá zatiaľ na tehotenstvo,ale ani na ms.Tiež som z toho na nervy a najradšej by som testovala každý deň.
@kkovacovak nemusíš sa hanbiť ja budem tiež taká istá 😂 keď to sa proste nedá len čakať :D
@lays tak držím prsty aby to vyšlo tak ako si praješ 🙂 ja počkám ešte týždeň a keď fakt nič nebude tak sa objednám tiež ku gyn na vyvolávacku aj tak by ma skôr nezobrala určite by povedala že mám ešte počkať ako ju poznám :D

Moze. Ak bola ovulacia neskor, tak nemusia este testy nic ukazat. Ale rovnako to moze hormonalny vykyv, anovulacny cyklus, cysta, cokolvek. Pockaj este par dni, zopakuj test z ranneho mocu a ak stale nic, tak sa objednaj k lekarovi.