Menzes mi mešká 9 dní
Prosim vas nevie mi niekto poradiť,,či dať radu🙈zmeška mi menzes už 9 dni,,,tehotensky test som uz spravila dvakrat a nič,,že čo toma byt?mam 40 rokov,,deti uz mam😁😊ďakujem pekne,akby niekto mala skusenosti,,
@nancyke nebola si chorá v poslednom čase? Nejaký stres ? Môže to byť hormonami. Mne sa to tiež párkrát už stalo a aj 3 týždne mi meškal menzes a potom prišiel, na ďalší mesiac úplne na deň presne prišiel. Niekedy si telo zmyslí že treba zmenu.
@chrobacik41 chora som nebola,,je pravda ze u gynekol.som uz davno nebola,,ale zatial som bola v pohode,,stress🙈to mam v poslednom case hej,,dakujem ze ste mi pisali,,👍🙃
@nancyke a nemôže byť, že už ideš do prechodu?
@queenofdisaster_7 možno💁♀️😁
@bambulienka25 nič nemá spoločne s počtom deti, pozri ako som to písala ze len tak pre zaujímavosť
@bambulienka25 hm,,ďakujem,,je pravda že stresu mam dost teraz,,ale u gynekol.som zatial nebola🙈🙈bolesti slabšie mam ako pred menzes ,,ale pockam asi par dni este ,,

@nancyke A koľko máš deti? Ja len tak pre zaujímavosť 😉A keď ti mešká menzes môžeš a nemusíš byť tehotná, treba ísť do lekárne a kúpiť si test