icon

Menzes mi mešká a druhá čiarka na teste je slabšia

stanka85
4. dec 2013

baby, toto je 13-sty deň meškania, stále paličky nie su rovnaké ( druhá je slabšia), prvé tehotenstvo už po šiestich dnoch ukázalo také paličky že mi išlo oči vybiť a teraz toto?? u dr, som bola minulý týžden v piatok, nič ešte nevidel....

Menzes mi mešká a druhá čiarka na teste je slabšia
billam
4. dec 2013

@stanka85 si tehotná, pockaj tyzden a potom choď k lekárovi. A krv ti nezobral?

stanka85
autor
4. dec 2013

@billam nie, nezobral mi, povedal , že mám byť v klude , a že mám brať femibion inak nič, len dosť sa bojim tých paličiek že nie su rovnaké

linda20111
4. dec 2013

@stanka85 ahoj, nerozumiem preco sa bojis, ved nikde sa nepise ze maju byt palicky rovnakej intenzity. Kazdy ma inu hladinu HCG, ktora postupne stupa, ja som mala uplne slabu skoro neviditelnu palicku ale tiez to znamena tehotenstvo. Nerozumiem preco ti nezobral lekar krv, mne bral hned ked som tam bola prvykrat a tiez nevidel nic na ultrazvuku, kedze som prisla skoro-ihned ked mi vysiel pozitivny test 🙂 🙂 🙂

katy2
4. dec 2013

@stanka85 nestresuj, este sa DOST nastresujes... si uplne jasne tehotna, tak sa setri a vytesuj 🙂 dr. moze zobrat krv na hcg, ale aj podla testu je to krasne viditelne... pockaj tyzden a chod k dr., na uzv uz moze byt vidiet aspon gestacny vak...
drzim palce a uzivaj si to 😵 😵 😵

stanka85
autor
4. dec 2013

@linda20111
@katy2 neviem prečo mi krv nezobral, možno preto že som bola u neho až poobede a odbery sa asi robia iba ráno .... joj toto čakanie je na nervy.... a ešte mi povedal taku vetu, že má podozrenie na mimomaternicové, ale že to má iba podozrenie, a ja teraz mám také nervy že až.... kedže som čitala na internete že ked je mimomat.tak nikdy neukáže krásne rovnaké čiarky....

katy2
4. dec 2013

@stanka85 to co mas za dr? podla coho usudil ze moze byt mimomaternicove? ma rontgenove oci alebo vestecku gulu? bez uzv tvrdit nieco take? hm....

otomanko12
4. dec 2013

@stanka85 nič sa neboj, ja som mala 2 x mimo a čiarky mi obidve svietili rovnako a aj zle mi bolo, dokonca hcg v krvi som mala vysoké. Takže sa neriaď tým čo píšu na nete. Neboj sa všetko bude v poriadku. Teraz som tehu a čiarku na teste mi bolo ledva vidno.

stanka85
autor
4. dec 2013

@katy2 no povedal mi že na ľavej alebo pravej sstrane teraz už neviem mám tekutinu a že to predvida to že by som mala mať mimomat. .... ja už neviem, a vydržať až do 11-steho to je riadne na nervy, rozmýšľam, že by som skočila na pohotovosť ( môj doktor má tento týždeň dovolenku) , nech ma pozrú, že čo je tam vo mne nové, ale zase nie je dobré ked ma budu každý týždeň ožiarovať ultrazvukom.... tak neviem čo mám robiť :(

linda20111
4. dec 2013

@stanka85 uz rozumiem, no to moze byt kazdy robi odbery len rano. ja som mala podobnu skusenost, na zaciatku sa nieco doktorovi nepozdavalo, mal podozrenie ze sa to zle vyvija, ja som sa bala a tak som isla ku inej doktorke aby sa pozrela a povedala svoj nazor. ona bola velmi zlata, ukludnila ma s tym, ze to je este velmi skoro nieco hovorit, aby som sa nebala ze bude to v poriadku. a tak aj bolo. preto sa neboj, ak to potrebujes pre svoj klud tak zajdi inde mozno povedia nieco viac, ale skor si myslim ze povedia ze je to este skoro na ultrazvuk.

tilly
4. dec 2013

ved to je jasne pozitivny test, ziadna slaba druha ciarka, ta rduha ciarka je uplne silna...

erikad82
4. dec 2013

@stanka85 ahoj! No ja by som tak skoro nebežala k lekárovi. Vieš,keď som zistila,že som tehotná (ešte mi ani nemeškala ms) hneď som bežala k lekárke -mala som už jeden potrat predtým a veľmi som sa bála,že stratím mimčo. Vystrašila ma,že tam nič nevidno ... a že mám prísť o týždeň. Takto som chodila celý mesiac,na sono... nakoniec sa stalo to čoho som sa bála najviac -bola som stále v neuveriteľnom strese,ubehaná,uplakaná z každého vyšetrenia -mimčo som stratila. Našťastie po pár mesiacov som zistila,že som opäť tehu -no to som si povedala,že k lekárovi pôjdem až keď budem cca 3-4mesiac,bála som sa ale akosi menej a naozaj som išla až na konci 3mesiaca na prvú lekársku prehliadku. A teraz už mám doma 3mesačného synčeka. Jednoducho si myslím,že maličké treba nechať poriadne "uhniezdiť" v maternici a nie "špárať" sa tam so sonami.... Veľa šťastia!!!!!!!!!!!§

katy1979
4. dec 2013

jejda vsak to je dialnica ako brno. neboj sa ty nic vsetko bude v poriadku

luci5
4. dec 2013

@stanka85 asi je to u každej žienky iné, no ja v 13 dní meškania som už bola v 1 mesiaci tehotenstva 🙂

stanka85
autor
4. dec 2013

@erikad82 mne tiež prvé tehotenstvo nedopadlo dobre, tak preto mám teraz také nervy, že sa to zase nepodari, nechcem sa stresovať , pokušam sa myslieť na všetko ostatné ale vždy si spomeniem na to že možno sa to ani teraz nepodari ....

dakujem baby za pozitívne slová, budem sa snažiť byť kludná a uvidím čo mi povie môj doktor buduci týždeň, musím čakať celých 7 dniiiiiii.... joj

erikad82
4. dec 2013

@stanka85 Viem,každý jeden deň je akoby si čakala mesiac,no vydrž -všetko bude ok,len ozaj sa netreba stresovať. Ono celé tehu sa budeš už báť,no skús myslieť pozitívne. Držím mooooc palce!!!!!!!!!!!

janin26
4. dec 2013

@stanka85 ze slaba! Tu moju ledva na svetle bolo vidiet, a mame 3 mesacnu dcerku 🙂

tominka207
4. dec 2013

Však to je riadne krásne tehotenstvo, moju čiarku v 6tt nebolo ani skoro vidieť. Nejde o to aká je silná, ale o to že tam je 😉