Menzes mi mešká jeden deň. Je tam čiarka?
ja tam vidím ďalšie dve čiarky slabulinké hm , skús si spraviť potom ešte jeden 😉
Niečo by tam možno chcelo byť, ale nespoliehala by som ešte na to. Radšej ďalší test na ďalší deň.
Ja tam vidím ďalšie 2 slabúlinke, by som skôr povedala ze zlý test... Skús zajtra.
@dadulamamula to je na tom teste
@andrejkap123 este mensi duch vysiel pred ms
Tam vidím dve slabé ale sede... Takže to môže byť aj len kanálik... Počkaj 2 dní a ak ms nepríde tak skus znova, už by mala byť čiarka lepšie viditeľná, alebo skus iný test
Niečo sa tam rysuje 😊
podla mna nie, toto je negativny test 🤷♀️ skus testovat o 2-3 dni a drzim paste 🤞🏻
@dominika213 to vyzera na kanalil skus o 2-3dni al nepride. Drzim palce
@dominika213 je to Pepino test? Ak ano, ten mne osobne nerobil falosnych duchov ani kanaliky. Drzim palce.
@dominika213 skúsila by som o dva dni ale mne sa tam zdá jemnicka
no co ja viem, osobne tam nic nevidim, radsej by som pockala, lebo jeden den je malo a ked tak vyskusaj iny test.
@nevenka ano pepino
@dominika213 ja to vidím ako poškodený test.. Skús druhý a zajtra z ranného moču
@dominika213 ja tam vidím čiarku. Skús o 2 dni rovnakou značkou testu. Mne najlepšie ukazoval mama test z lekárne dr.max. už 5-6 dní pred ms som mala ducha
@dominika213 babule pouzila som znizenie tepla a ta ciarka tam je podla mna ,novy test z dr.max len asi je naozaj skoro,pockam do nedele a v pondelok mam ist k zenskej
@dominika213 Prepáč. Za mňa oba negatívne. Na Pepine vidím biely kanálik a nie čiarku. A takúto čiarku ako máš na Dr. Max som mala vždy, keď som to pozrela po limite z návodu a tehotestvo to nebolo. Bolo fotené v limite podľa návodu alebo po ňom?
Skús o 2 dni. Ktorýkoľvek z týchto testov ak urobíš a si tehotná, o dva dni to spoznáš. Držím prsty
@dominika213 odmeraj si bazalnu teplotu. Pri tehotenstve sa drží okolo 36,9 -37 a vysie. Ja som vedela že som tehu aj tým že som si merala bazalnu teplotu. Meraj ráno hneď po prebudení (nedvíhaj sa ani nič)
@tulipanicek mala som ju tam hned ,nie po limite
@nmhc no skusim dakujem za radu
@dominika213 Potom vyskúšaj o deň/dva tiež Dr. Max. Držím prsty
@tulipanicek pockam az do.nedele ,pondelok mam zensku
@dominika213 na Tom už vidím aj ja slabučkú
@dominika213 vidím 🙂..myslím že bude len silnieť. Držím palce ✊✊
Ahojte baby, privtelim sa sem, nechcem otvárať ďalšiu tému. Problém je, že dnes som 23dc, ovulaciu som mala podľa testu 11dc. Večer som trochu krvácali, myslela som, že skôr prišla MS, avšak dnes už nič. Ak by to bolo uhniezďuje, kedy je už ten ,,cas” urobiť si test? Ďakujem ☺️
@babushkaem najskôr 5-7 dní od uhniezdenia je hcg hormón v takej výške že sú schopné ho zachytiť tehotenské testy. Tak skús o taký týždeň cca.
@qwert87 ďakujem 🙂

@dominika213 nieco tam vidno 🙂, skus zajtra rano dalsi…