icon

Menzes mi mešká viac ako týždeň a testy sú negatívne

dodkat11
21. sep 2014

V podbrusku mam chvilkove bolesti ako keby kazdu chvilu mali prist.
Prosim mate niekto skusenost? 🙂

Strana
z2
lucy125
21. sep 2014

Ja som takto mala,išla som na vyvolavačku a do 8dni som menzes dostala.Ak budeš tehu, bábu tá injekcia neubliži ak nebudeš tehu do 10dni dostaneš menzes.Možeš mat aj cystu,gynekolg.ti urobí sono.

safranca15
21. sep 2014

Ja som mala tiez teraz nedavno taky problem 3tyzdne mi meskal ms a testy boli negativne isla som doktorke a tehu niesom urobila sono a vsetko je ok tak vyvolavacku pichla a teraz cakam kedy pridu najlepsie by bolo ist doktorovi aby si nahodou nemala aj neaky zapal

tanusenka
21. sep 2014

podla mna to je v pohode ja som zistila az v stvrtom mesiaci ze som tehotna lebo tri mesiace mi ukazovali testy negativny vysledok... 😉

evittam
21. sep 2014

@tanusenka No nech ide radšej k lekárovi. Pretože tie testy boli nejaké divné, že ti ukázali až v štvrtom mesiaci....🙂

tanusenka
21. sep 2014

@evittam no boli anglicke tak neviem 😀 ... ja som zase ani neprikladala velky vyznam ze mi meska menstruacia tri mesiace pretoze som mala pracu kde som zmenila denny rezim na nocny cez den som spala a cez nioc som bola hore ja som si myslela ze telo je troska z toho domotane a este ked mi testy ukazovali ze nie som tehotna.ale jasne suhlas treba ist lekarovi

dodkat11
autor
21. sep 2014

Ahojte,nestrasne s cistou:(vela bab mi vravelo ze ked nedostali mali bolesti a boli tehotne, lekarovi idem ale az v oktobri....

mary1911
21. sep 2014

pockaj este tyzden ked ti nepride menzes tak si sprav test alebo chod ku gynekologovi moze byt ze si jednoducho prechladnuta alebo sa vela stresujes

dodkat11
autor
24. sep 2014

Zacali ma vcera boliet prsia a mam citlive bradavky, moze to byt s tehotenstva ci priznak je skoro takyto?

bleskovka3
25. sep 2014

@dodkat11 mne meškala ms tiež týždeň, mala som bolestivé prsia, citlivé bradavky aj bolesti v podbrušku, ale tehotná som nebola, nakoniec mi po 2týždňoch prišla. A všetko sa to ustálilo až do ovulácie. A tieto príznaky mi vždy začínaju asi tak 3-4dni pred ovuláciou.

dodkat11
autor
25. sep 2014

Mne dneska ukazal test co som chcela vidiet 🙂 😉

ladyblcha
25. sep 2014

@dodkat11 po akom case nakoniec po meskani? A pekne vyrazne mas //?

misaelka
25. sep 2014

@tanusenka ked boli anglicke bolo na ne treba curat zlava 😀 to nevies ts ts ts 😎

tanusenka
25. sep 2014

@misaelka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fraules18
25. sep 2014

Som na tom tiež tak nejak 10 den meska MS bolestivé prsia,bolesti v podbrušku a k tomu pocit že budem vracať ale test negatívny ...hm??

radka752
26. sep 2014

@fraules18 Ja som na tom tak isto. Mrcha mi mešká 10 dní. Mám bolesti v prsiach, podbrušku, cikanie, návaly hladu a pocit na vracanie hlavne ráno a večer a 2 testy negatívne.

fraules18
27. sep 2014

@radka752 ja ešte stále nič v pondelok idem teda na gyndu..som zvedavá ty si ako na tom?

dodkat11
autor
27. sep 2014

Som asi v siestim tyzdni 🙂zvracanie este nebolo🙂menze meska od 14 augusta, ale testy su pozitivne takze super🙂

dodkat11
autor
27. sep 2014

Fraules 18 este pockaj s testom,ja som si ich robila vela ale ukazal mi az min tyzden stvrtok,

katuskatt
27. sep 2014

Mne meskala menstruacia skoro mesiac,tehotenske testy som mala vsetky negativne,az som isla gynekologovi,sestricka mi zobrala krv a bola som v 8 tyzdni.

dodkat11
autor
27. sep 2014

Kazda z nas ma iny ten estrogen ci co to je😀 niekomu test ukaze niekomu nie,

ingridaterezka
27. sep 2014

Mne tento mesiac tiež meškali, prvý krát od pôrodu. Dosť sa ochladilo a myslím, že aj to môže mať vplyv.

radka752
27. sep 2014

@fraules18 Ahoj. Som na tom tak 41 DC. Mrcha nikde a testy negatívne. Ja idem k dokymu v utorok. Tak dúfam, že tam bábo bude a ž sa jedná len o nízke hodnoty HCG. Ak to nebude také pozitívne, tak asi dostanem vyvolávačku :/ To čakanie je na nervy.Daj potom vedieť čo ti povie doky.

fraules18
29. sep 2014

@radka752 Ahoj takže je tu pondelok a idem k dokymu som teda zvedavá dnes 44 DC napíšem ti 🙂

radka752
29. sep 2014

@fraules18 Ahoj. Budem čakať na odpoved. Držím prsty. Ja som zajtra 44 DC a zajtra idem k dokymu. Tiež ti potom napíšem ako dopadnem. Najhoršie je to čakanie. :/

fraules18
30. sep 2014

Ahoj takže nič je to cysta :( dnes to idú riešiť dám ti vedieť a držím palčeky aby ti to vyšlo 🙂čakám odpoveď 🙂

radka752
30. sep 2014

@fraules18 Ahoj. Ja som sa dnes ráno zobudila na to, že som to dostala. Takže som hneď volala lekárovi že nemôžem prísť. Takže ma preobjednal. Som z toho strašne sklamaná, pretože množstvo príznakov sedelo (bolestivé prsia bolesti v podbrušku, časté močenie, únava, pocit na vracanie) a taktiež mi takto dlho menzes predtým nemeškal. Takže sa budeme snažiť ďalej. ☹

fraules18
1. okt 2014

@radka752ahoj ja som stále nedostala MS zajtra idem k lekárovi čo teda bude a kedy vôbec môžem takto otehotnieť nemám s tým skúsenosti :(snáď budem ok myslím na teba nech to čoskoro vyjde

tomasko27
1. okt 2014

@radka752 Ahoj a je to taka ozajstna MS ktoru si dostala alebo len nieco take slabsie?
Mna asi tyzden pred MS bolelo brucho,ako keby som to kazdy den mala dostat,mala prist 28 no umna je to take ze niekedy pride o 3dni skor niekedy aj 6dni skor,25 som to dostala ale take nechcelo sa to rozbehnut len tak troska,take spinenie a to u mna nie je zvykom,ja to mam hned od zaciatku take normalne.Bola to taka slaba MS take ozaj nic.Bolia ma prsia moc,spravila som si vcera test a nieco tam asi je neviem uz sama.
Aj ja mam to caste mocenie aj pocit na vracanie.

radka752
1. okt 2014

@tomasko27 No došla ozajstná mrcha ... dosť silno krvácam. Ja som po vysadení HAK mala pravidelný 30-dňový cyklus. Ale špinenie som mala presne v termíne keď som čakala mrchu a tá nakoniec neprišla, boleli ma prsia, aj kríže a bývalo mi zle od žalúdka a po 2 týždňoch nakoniec došla mrcha. Presne v deň keď som mala ísť na k dokymu.

tomasko27
1. okt 2014

@radka752 A mozno si aj bola tehotna,to bolo len to spinenie ked mala dojst ale sa to neudrzalo a prisla MS.Lebo si mala priznaky zeby si mohla byt tehotna.

Strana
z2