Menzes som dostala skôr, bolia ma prsia, podbruško aj chrbát
@bambulienka25 mam strach že to bude teh 😭 lebo pomerne skoro mam MS a ráno som mala hnedé a potom normálne krvácanie môže to byť tak že najprv Mezes a potom sa ukáže tehu🤷♀️
prepac ale podla mna nie si tehotna - pisala si v inom prispevku, ze si mala menstruaciu cca. zaciatkom maja a teraz si normalne dostala dalsiu menstruaciu a hoc vo vynimocnych pripadoch sa stane, ze niekto ma menstruaciu a napriek tomu je to tehotenstvo ale podla toho co si pisala v predchadzajucich prispevoch si skor myslim, ze tehotna nie si
ked sa mylim, pokojne sa ti neskor ospravedlnim ale skor mam pocit, ze nepoznas svoj cyklus a len by si velmi chcela byt tehotna, co viem pochopit a drzim ti paste 🤞🏻 ale toto na tehotenstvo nevyzera
@bambulienka25 Ešte so si ho nerobila ale urobím si ako náhle mi skončí.
@rro treba v prvom rade zistit ako dlhy mas cca. cyklus a ci je pravidelny/nepravidelny, cca. orientacne v polovici cyklu by si mala mat plodne dni, nie je to ale vzdy tak, tak sa odporuca plus/minus 5 dni pred a po sa snazit napr. ak mas cyklus 30 dni tak sa snazte 10-20. den cyklu, idealne kazdy druhy den a mali by ste sa trafit, ked ste sa len teraz zacali snazit nejako to nekomplikuj meranim plodnych dni atd. -> skuste najskor takto a teda pisala si, ze ste sa aj teraz aj pred tym snazili raz, to je fakt malo, to by ste museli mat sakra stastie, aby ste sa trafili do ovulacie a hlavne sa prosim ta ukludni a nesleduj sa takto - 99% zien proste vynecha menstruacia ked su tehotne, spravia si test, ten to potvrdi a vybavene, je naozaj malo takych, ktore menstruuju a nevsimnu si, ze su tehotne a pod.
@rro bože a takéto majú mať deti 🙏🤦